Sevja00 evrem059 evet yaşı baya varmış tecrübelidir diye düşünüyorum ama yaklaşımı da iyidir inşallah
evrem059 Sevja00 Yengem ve komşu da ona gitmişti kaç yıl önce gayet memnun kaldılar dene memnun kalmazsan Baska doktora geçersin🙂
Aybukealtintas Sevja00 merhaba ilk hamileliğimde yaklasık yarıya kadar Orhan beye gittim ama sonra farklı bir şehre tasınmamız gerektiği için bırakmak durumunda kaldım, o zamana kadar oldukça ilgiliydi, uzun uzun muayene eder bilgilendirir Di tüm süreçle ilgili.
Sevja00 Aybukealtintas teşekkür ederim yarın sabaha randevu aldım umarım aklımdaki soru işaretlerinin cevabını alabilirim inanın 1 haftadır hastanelerdeyim kanamam oldu net bir sonuç alamadım
Pinar2220 Canım benimde kanamam olmuştu Erson Aksuya gidiyorum vatan hastanesinde aşırı rahat bir doktor normalde çok stresli biriyim ama süreci çok iyi yönetiyor tavsiye ederim
gmzmg1 Pinar2220 bende erson aksuya gidiyorum . Çok memnunum. Daha önce iki düşük yaşadığım için stresli bı gebeliğe başladım ama tavrı sayesinde rahat bı gebelik yaşıyorum çok şükür 🙏🏻
Cns123 evrem059 Sevja00 Orhan Bey e gittiniz mi Bende doktor seçmeye çalışıyorum. erson bey ile Orhan Bey arasında kaldım
evrem059 Sevja00 güzel haberler alırsın kötüyü çağırma doktor iyi bir doktor çünkü geri kalan da dikkat etmek ve düzenli beslenmek Allah yardım eder🌸
Sevja00 gmzmg1 yarın sabah Orhan beye randevu aldım ama erson beye de giderim yeter ki derdime çare olsun teşekkür ederim 🙏
evrem059 Cns123 ben reyapta takipliydim Feride hocaya ama sedat ve erson da cok duyuyorum sedat hoca daha eski ve tecrübeli tabii ki
Sevja00 Cns123 evet gittim 2 hafta önce baya uzun muayene etti öok ilgili ve güleryüzlü davrandı tansiyonumu vs hep kendisi ölçtü kafamdaki soru işaretlerini yanıtladı sağolsun randevumdan sonra 2 kez soru sormak için aradım açıklayıcı cevaplar verdi
Gamzeumay Sevja00 orhan beyi isi konusunda cok iyi anlatirlar fakat genel olarak arkadaslarimdanda dogumu olan var onda agrasif bi dr oldugu solenir bazi konularda sinirli oldugunu biliyorum bende bir kac kez sahit olmustum buna acikcasi erson hoca cok guler yuzlu onda dogum yapan arkadaslarmda var ki instgrmdada tum dr takip ederim kendisi cok naif bir dr 😊 suan optimet takipliyim iyiki oraya gecmisim diyorum allah kismet ederse bu dogumum orda olucak oglum vatanda nilufer hanimda dogmustu bunda orayi tercih etmedim malesef suanki dr cok memnunum riskli ve kanamali gebelik geciyorum bu arada