birmeleginannesi_ Makbulepoyraz peki senin crp kaçtı canım kaclardaydi bebeğin kaç çıktı bende baktiricam zaten
birmeleginannesi_ Elamomy ne güzel benimde bu civarlarda ve aşırı su içerim inşallah bebeğime gecmemistir yoğun bakimlik durumu olmaz 🥹😟
Elamomy birmeleginannesi_ yok canım be ben 36 doğurdum kuveze gırmedık sukur hep olumlu hısset surecı
Birisi00 birmeleginannesi_ Evet normal doğum. Ama sezeryan olan bebeklerin de kuvoze enfeksiyon nedeniyle getirildiğini gördüm
birmeleginannesi_ Birisi00 benim her ay idrar tahlili yapılır enfeksiyon çıkmadı hiç arada protein +1 çıkıyordu ama tansiyon normaldi ama en son hepsi normal ve negatifti enfeksiyon demedi hiç doktor
bebegimd7 birmeleginannesi_ sizi surekli goruyorum saglikla alın kucaginiza. Normal yaparsaniz ne güzel ama bu kadar diretmeyin. Onemli olan bebeğin sağlığı sizin nasıl dogurdugunuz değil.
birmeleginannesi_ bebegimd7 tabiki normal diye diretmiyorum bebeğim rabbim hangisi hayırlısıysa o olsun ikisinede açığım sadece crp den korkuyorum cocugs bulaşmış mıdır nasıl olur sıkıntı yaratır mı diye🥹
birmeleginannesi_ bebegimd7 inşallah canım bebeğim sağ salim evimize gelsin de bişey istemiyorum başka 🥹
birmeleginannesi_ Pamuk bebişe geçme durumu oldu mu canım Allah korusun o konuda bı sıkıntı yaşadın mı.. benim lökosit yokta crp dediğim gibi çıkıyo 🥹