kumsal__ dogurangaplumba sizdedemi reklam çıkınca klavye iptal oluyo bazende yazamiyorum cikip o sekilde tekrar giriyorum
Yeni1gebelikkk dogurangaplumba Bende aynen bu durumdayım, çıkıp başka uygulamada yazıyorum kopyala yapıştır yapıyorum her seferinde ,reklam çıkınca klavyenim iptal olmasını geçtim artık şimdi hiçbir şekilde klavye gelmiyor
myangelson dogurangaplumba bende de var aynı sorun ama reklamdan sonra falan değil durup dururken bazen oluyor bazen olmuyor mesela sabah yorum yaparken yaşadım şuan henüz olmadı neye göre oluyor çözemedim
Tutaste_ dogurangaplumba ahahaha bendr aynen boyleyim a lar ş ler i ler basmıyo girip cıkıyorım telefonu kırıcak duruma geldim
kumsal__ dogurangaplumba dünden beri bendede var aynı sknti altta bulunan reklam değişince klavye iptal oluyo bugün sıklaştı
myangelson dogurangaplumba bende şimdi yine oldu ama hiç reklam çıkmadan oldu hala da devam ekranı kilitleyip açınca duzeliyor o şekilde idare etmeye çalışıyorum
Tutaste_ dogurangaplumba bende deliriyprım yav özürlü gibi yazı yazıyorum iki saat düzeltmeye ugrasıyorım kasıyor bazende hiç işlemiyor a i ü ş filan bi garip
dogurangaplumba Minat9496 hepimizin problemi reklamlar aslında 🤦🏼♀️ reklamlar bu denli olmasa klavye işleyecek