Alparslanmom__ Mikrofon0 benmde bu sali Dr kontrolüm var bakalm çatı muayenesi yapacak tekrar geçen hafta yaptı bu hafta yine yapacak bakalm hayrlısi 🙏😊🌸
MiracAlpinveUmutunAnnesi Anneelikk Allahim bana da nasip et zira benim daha çok var 11+2 haftalığız daha
Alparslanmom__ MiracAlpinveUmutunAnnesi zaman hızlı geçiyor bir bakmssnz kucaginzda gerçi son aylarda gecmiyor sanki hiç doğurmucakmsm gibi 😂
MiracAlpinveUmutunAnnesi Alparslanmom__ Benim geçmiyor bacım ya ilk oğlumda da zaman geciremezdim 😂 Bu bi nebze iyi de yine de hemen doğum gelsin bitsin gitsin istiyorum
Mikrofon0 Alparslanmom__ hayırlısı olsun inşallah ben acil de muayene oldum ağrım vardı açılma ağrı dedi sanırım hep böyle sürecek doğuma kadar 🥴
Cagla-2434 Son 27 😃 ilk doğum bakalım ne zaman gelecek şimdilik normal doğum gibi gidiyor yolda bizi ne bekliyor bilmiyorum ve bilinmezlikle dolu bir dünyaya doğru hepimiz koşarak gidiyoruz 🧿🌸❤️🥹
Anneelikk Cagla-2434 kesinlikle öyle bbeimde ilk gebelik de son on güne kadar da normal görünüyordu seseryana döndü bir anda . Şimdi ikinci gebeliğim sezeryan tabi oda . Sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah