Busestl ssusal hayrr hiç bir şey yok sadece dün akşam işte kan gelmeden önce vajinamda agrı vardı üstüne oturamıyordum bgn birşey yok
Busestl Birtutambebek özel evet aramadım şuan acil bir durum yok diye ama bu lekelenme devam ederse bi msj atıcam
Busestl Birtutambebek durdu zaten bakalım günlük oed taktım takip edicem doktora yazdım istirahat et bol su iç yarına kadar birşey olucagını düşünmüyorum aktif kanama olursa hastaneye gel dedi
Birtutambebek Busestl bundan sonra sancı olur hafif başlar bir süre sonra şiddetlenir ama ne kadar sürede sancı başlar yada başlayınca ne zaman şiddetli olur bilmiyorum
susaMom_ Busestl Herhangi bir kanamada gitmeniz gerekiyor son haftalardasiniz her an doğum olabilir yani benim nişanım 2 gün sürdü sümüksü sarımsı ve kanla karışık geliyordu 3. Gün sancım başladı doğuma girdim
Busestl susaMom_ ama bu böyle aktif bir kanama değil peçeteye sildiğimde gelen nşr kandı 2 kere geldi sonra kahverengine döndü yine böle peçeteye sildiğimde reglin son gün lekelenmesi kadar. Doktoruma yazdım aktif kanama olmadıgı sürece problem yok dedi
susaMom_ Busestl öyleyse nişanda olabilir doktorunuz daha iyi bilir bende dediğim gibi mukus gibiydi yapışkan bı akıntı gelmişti
Krglnc susaMom_ bende 39+4 üm bugün doktorum çatı muanesi yaptı ve dört saat sonra sümükümsü kırmızı akıntı geldi acaba nişan mıdır toksa çatı muanesinde tahriş mi oldu acaba ayırt edemiyorum sizde de muaneden sonra mı gelmişti acaba
susaMom_ Krglnc Hayır benim muayeneden önce geldi sümüksü kanla beraber bı akıntıydi sizinki de nişan olabilir ama çatı muayeneside uyarıyor daha erkene cekebiliyor bu tür şeyleri