Tugbayrakdar Gokkusagi53 gelişme derken toplumdan bahsetmiştim sahsindan değil teyzemin başka bir geliride yok bu konuda emin olmanızda saçma sadece kira getirisi var neyse ya cidden devam edemicem iyi akşamlar size
Gokkusagi53 Tugbayrakdar ben post sahibiyle muhatabim hem gelmiş yorumuma müdahalede bulunuyorsun hemde cikisiyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama Bi ahkam kesmeler biseyler ne kadar tek geçimi olursa olsun yaşlı kadının 20 bin 15 bin ne geçimi olacak ki normal yesede olur ailenin beslendiği gibi sürekli et meyve sebze tuketmesede olur ama normal aile öyle değil çocuklara iyi bakılmalı adam kirada diye çocuklarını da vitaminsiz ac buyutemezki bencede iyi akşamlar ve son olarak asıl siz kendinizi geliştirin sizinle aynı fikirde olmayan kişiye bu şekilde cikisamaz yorum yapamazsiniz
Leylaaa_46 teachervera hangi ayda ilk ödemeyi yaptıysa o zaman yıllı doluyor oturmadan ödeme yapmıştır ona göre ayarlarsınız . 17 18 iyi sanki . Tufe göre kalmadı çünkü bitti . Durumunu asagi yukarı biliyorsunuzdur verip veremeyeceğini . Siz söylersiniz o da fazla derse biraz daha indirirsiniz
Baharrrgokalp teachervera keşke herkes sizin gibi düşünceli ev sahibi olsa yazdığınızı okurken duygulandım, bizim ev sahibi yüzde yüz zam yaptı ne yapıcaz asgari ücretle bakalım, allah olmayanların yüzüne gülsün sizin gibi insanlarda hep var olsun 🙏🏻