• Gebelik
  • Tekrar ne zaman hamile kaldınız?

Kızlar selam.
27 haftalık bebeğimi yüksek tansiyonum yüzünden kaybettim suni sancıyla normal doğum yaptım Rabbim kimseye yaşatmasın ama benzer bir durum yaşayıp daha sonra hamile kalan varsa ne kadar zaman sonra kaldınız?
    Busra_24 tansiyonuna o zamana kadar hiç bakıp tedavi uygulamadılar mı canım
    Hep normal çıkıyordu 28 haftadan sonra yükselmesi gerek tansiyonum 24üncü haftada kontrole gittigimde 16 ya 9 görünce fark ettik tansiyon ilacı kullanmaya başladım bebeğe kan akışı kontrolü yapıldı suyuma bakıldı sorun yoktu ama maalesef sonucu iyi olmadı.
    Busra_24 ben canım 9 aylık bebeğimi kaybettim kakasını yediği icin dediler 3 ay sonrq tekrar hamile kaldım 12. Haftamzdayız suan seni cok iyi anlyorum insan korkuyo aynı seyleri tekrar yaşarsam dye ama rabbimin vardır bi bildiği insallah bu bebeğimi bana nasip eder 🤲🙏
    Busra_24 ben 17 haftalıkken suni sancı verilerek normal dogumu yapdım doktor 5 ay korun dedi. Dayanamadım 4cu ay denedik hamile kaldım.şu an 32 haftalık hamileyim cok wukur her wey yolunda. Ben tansiyon deylde genetik sebepten kayb etmiştim cocugumu.
    @Seymavahit60 meleklerimizin yeri Cennet onlar orda bekliyor bizi. Tekrardan bebek bekliyor olmana çok sevindim Rabbim inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder. Darışı başıma inşallah ☺️
      @Shrydn Cennette bi meleğimiz var. Senide çok uzun bekletmemiş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder ve bana da o günleri gösterir inşallah☺️
        Busra_24 amin canim. Bebek kaybi annenin canini cok fazla yakan bi wey. O acıyı azda olsa gecire bilmek icin insan bir an once hamile kalmak istiyo. Benim icin zaman gecmiyodu. Bide ustune sutum geldi. Ama cocugum yoktu😔 Allahim hic bi annenin kucagini boş koymasın. Seninde mutlu haberlerini alırız burda inşallah.
        Busra_24 evet canım bi meleğim var insallah bu meleğim benimle olur insallah sennde tez zamanda olur canım 🤲
        @Shrydn çok iyi anlıyorum seni bende aynı durumlardan geçtim 10 gün sonra 4 ay daha yeni olucak Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah.
        Busra_24 düsünmemeye calsyrm canım elimden geldğnce allahım kimseye evlat acısı vermesin cok zor
        6 gün sonra
        Bende 26 haftalık kaybettim 2nci bebeğimdi benm 1 oğlum var çok şükür 4 yaşında allahım ona uzun ömür versin 25 ağustosta kaybettim kızımı nden kaybettigimi Blmiyorum otopsi istediler biz de kıyamadık istemedik pıhtılaşma testi yaptrdm pıhtılaşma yok bi gende sorun var oda folikasitle ilgili bi genmis folikasit düzenli kullan dedi Başladım kullanyrm bende geçen ay denemeye basladim olmadi 5 ay olucak 25nde