edali777 16.haftada karnıma hafif bastırınca pıt pıt tepkileri oldu ❤️ hala devam ediyor bu şekilde 17+5teyiz
Nurbozdag08 mervedmrcn 20. Haftada günde 1-2 defa küçük tekmeler hissetmeye başladım daha 21. Haftadayım daha çok tekme atsın istiyorum çok güzel geliyor ❤️
Nurbozdag08 Nilayaldemir bende 21. Haftadayım. 20. Haftadan itibaren günde 1-2 defa küçük küçük tekme gibi şeyler hissediyorum ama bende emin değilim ya her gün oluyor ama çok derinden değişik bişi dimi
Dlkgznfr Ayse_1357 bende o zaman hissettim doktorum bebek değil kan akışını hisetmişsindir dedi ultrason anında hocam hissettim dedim ve bebek hareket etti doğru hissettiğimi anladık 🥹 şimdi ise dünyadaki 11.günü 🥹
rabiaciga12 mervedmrcn tam 20 haftalıkken detaylıya gittim eve geldim akşam yatarken hissettim😂hemen eşime söyledim elini koydu tekmelerini o da hissetti. Yani daha öncesinde karnımın içerisinde kıpırdmalar hissediyordum ama bu kez net oldu
Mekselina49 Neferut valla benim çok hafif sağ tarafımda bişey atıyor çok yorgun olduğumda hissediyorum yani