Esra_nurr Şuan 4 aylık bazıları hiç büyümemiş diyor ben de aslında seviniyorum çok çıkmadığı için 😂 normal mi sizce yada tam ne zaman belli olmaya başlar
Abbasova_gunay Esra_nurr 26+5 hele şimdi belli oluyor ona kadar hic yokdu kardim 2 3gun icerisinde aniden cikmaya başladı
Yavrumveben 6-7. Ayda belli olmaya başliyor, hafif kiloluysan biraz daha geç belli olabilir ama merak etme ilerleyen haftalarda kocaman bir göbeğin oluyor 😂
Lky0- Abbasova_gunay demekki bende değilmişim tek . 27 haftalık olduk 26 haftadan sonra yavaş yavaş çıktı karnım öyle aşırı bi büyüme yok ama belirgin biraz daha ☺️
Cimenn1223 Esra_nurr 4.ayda baya çktı iç karnin genişse geç cikar ve cok cikmaz cnm genelde son ay cok büyüyor
14022024 Esra_nurr ilk hamileligimde altıncı ayimda hemşireler bile fark etmemişti son iki ay çok çıkmıştı şu an ikinciye hamileyim daha 3 ayliktum ufaktan karnım vardı 6 aylıkken ise 9 aylık gibi olmuştum bile
Zelihapekr Esra_nurr ilk hamileliğimde 6 buçuk aya kadar hiç dışardan anlaşılmıyodu bi de kıştı kalın giyiyoduk belli olmuyodu. Ama bu ikinci hamileliğimde tam 4. Aydayım dışardan artık gayet belli oluyo 😌
ruveyda_34 Esra_nurr 17+3 haftamdayım karnım belli ama bol elbiseler tercih ettiğim icin dışarıdan anlaşılmıyor
Birtutambebek Esra_nurr ilk gebeliğimde 7 aydan itibaren büyüdü şimdi ikinci gebeliğindeyim 5 aydan itibaren büyüdü tabii gaz çoğunu yaşayan insanlar da gazla bebeğin büyüklüğü karıştırılabiliyor bazen eğer rahat gaz çıkartıyorsanız gaz probleminiz yoksa muhtemelen bebeğin kendi büyüklüğüdür
sacmalamakizim Esra_nurr 2. Ayda ufak ufak çıkmaya başladı 😅 5. Aya giricem göbeğimin yarısı çikti, sanırım 2. Gebelikler de daha çabuk çıkıyor. 😀
Gulgnl Esra_nurr bi sabah uyanıyorsun fırt diye çıkmış oluyor canım 😂bana da karnın yokta yok diye diye midemi bulandırıyorlardı artık😂şimdi 7 aylığım gözlerine sokuyorum karnımı 😂