sltn2686 Hiç bulantım olmadı 2.5 kilo almışım karnımda çıktı (boyum 171 kilo 63) çok geliyor bana bazıları hiç almamış vermiş falan morelim bozuluyor kilo takıntısıyım aşırıda yemiyorum ama aldım 🥲 Zayıf ve normal kiloda hamile kalan anneler kaç kilo aldınız ?
Miniklerinannesiyim sltn2686 kilonuz boyunuz cok güzel ben 155 79la kaldım 19+1 olduk 1 kilo aldım asıl kiloyu 25ten ve son haftalarda alınıyor kilolu degilsiniz ama doguma kilolu girmemek için dikkat etmelisiniz
Dlkkoge sltn2686 85 kilo ile hamile kaldım 15 haftalık olcaz 78 kiloyum ☺️ ama ben zaten kilolu hamile kaldığım için iyi oldu benim için. İlk hamileliğimde 23 kilo almıştım 2.de 6 kilo ile doğuma gittim bu 3.hamileliğim ☺️☺️
Umayy1 sltn2686 21.haftaya kadar kilo verdim hep 21.haftadan sonra hızla kilo almaya başladım 32 haftlaigim 9 kilo almişim🫠
sltn2686 Minikprensesim_ ne güzel zayıflamışsınız gerçekten benim hiç bulantım olmadı ama hiç o yüzden sanırım
sltn2686 Miniklerinannesiyim evet aslında normal yiyorum ama sonuç böyle bende max 10-12 kilo ile kapatmak istiyorum başarabilirim inşallah
Booksandcats Benim boyum 178 85le hamile kaldım biraz yüksek kilodaydım ama sizin haftalarınızda normal bence 2.5 kilo şu an 100 kg ile devam ediyoruz 🥲 dikkst de etsem alıyorjm yani yapacak bir şey yok pes ettim 🥲
sltn2686 Booksandcats doğumdan sonra verebiliriz inşallah gerçekten psikolojimi kilo çok etkiliyor suan normal kilodayım ama yinede etkileniyorum çünkü hiç görmediğim kilolar
Booksandcats sltn2686 evlenirken 70 kiloydum 100 kilo olmak benim için zor şu an psikolojik olarak kendimi fok gibi hissediyorum artık 🙈 inşallah doğumdan sonra toparlarım durumu
Minikprensesim_ sltn2686 bende ciddi bulantı vardı fazla yiyemedim sadece ama meyveyi falan güzel yiyodum hala da öyle bu ara biraz arttı iştahım gibi ama her kontrolde 1 er 2 ser 3 er kilo verdiğimi görüyorum. Kilo vermeme rağmen de göbeğim belli olmaya başladı anlamadım açıkçası 🫣 birde herkesin hamileliği gerçekten bir değil . Gönlünüzü ferah tutun . İlk hamileliğimde 49 ile hamile kaldım 88 ile doğuma gittim 🫣🫣🫣
sltn2686 Booksandcats etrafımda kilo almamı bekleyenler var resmen hep zayıf ve bakımlıydım evlendiğimde 58 falandım 2 yıldır 2 kilo almışım falan sadece evlendin kilo almadın bakalım şeninde şiş halini görücez falan diyorlar onlara inat kilo almak fazla istemiyorum ama bebeğimin sağlığı daha önemli onları da sevindirmek istemiyorum doğumum kışa gelecek allahtan yaza kadar vermem lazım diyorum şimdiden 😂😭😥😫 birde saçını bile tarayamıcan falan diyorlar korkuyorum
Minikprensesim_ sltn2686 bebeğin sağlığı iyi olsun gerisi inanın önemli değil her türlü verilir takmayın kimseyi tadını çıkarın bence bu sürecin
Berfinnn35 sltn2686 16. Haftadayım 1,5 kilo aldım bende 63 düm 64.5 oldum 🫠 kilo verilir sağlıklı olsun bebeklerimiz de çok takmıyorum😅
Topraksmom sltn2686 15+4 bana göre kilolu hamile kaldım 69 dum almadım hiç, hâlâ 69 ilk doğumumda 82 ile doğuma girmiştim 20 kg almıştım, şuan dikkat etmiyorum ama sıcaklardan iştahsızlık var sanırım en fazla doğuma kadar 10 kg falan alsam çok iyi olcak 😅