DEF_ikiprensbirprensesmom Nf3346 kesinlikle hatırlamadı gece uykusundan uyanır sayıklar diye bile düşünmüştüm çünkü etkilendiği olaylarda öyle oluyor ama uyanmadı hiç. Bugünde sürekli gelip anne seni çok seviyorum diyor. Normaldede böyledir zaten. Rutinde devam ediyor şükür
DEF_ikiprensbirprensesmom br2023 yok oğlum karnımda kızımı kırdım maalesef. Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah.
DEF_ikiprensbirprensesmom Seray11ay kesinlikle öyle üzmeyin kendinizi sizde bilincinde olmamız önemli olan yaşayarak öğreniyoruz bazı şeyleri ders oluyor
DEF_ikiprensbirprensesmom Fatma_ecem4 ay sizi en iyi ben anlarım şuanda. Kızımı kendi anneme yeğenime ve babasına emanet edeceğim evde yanımda abla im kalacak ama yine de içim rahat değil. Hastane ile doğum belli olduğunda konuşacağım aklımda başka formül var bakalım 😊
DEF_ikiprensbirprensesmom nilay0924 kesinlikle çok haklısınız önemli olan tekrarı olmayıp onarımın sevgiyle yapılmadı bende öyle düşünüyorum 💖
DEF_ikiprensbirprensesmom Fatma_ecem4 çok özel bir şey değil ya odanın durumuna göre kızımda hastanede kalsın isteyeceğim. 😊