Irmaktan Seda29 Hamileliğim boyunca bende de aynı dert var sürekli yara oluyor cebimde kremle geziyorum. 😳
Sezenay Seda29 5.haftadan beri aynı sorun 26.hafta olduk hala ayni🙄 doğal ürünler var dudak koruyucu onu kullanıyorum da biraz rahatladım
Ssraa benim de yıllardır dudak çatlama sorunum var birde çenem de kuruyor çok.Hamilelikte de arttı tabi. En güzeli en temizi vazelin. Gece yatmadan sürün vazelini sabah kalktığınızda da dişlerinizi fırcalarken fırcayı hafiften dudağınıza da sürün ki ölü deriyi atsın dudağınız tazelensin. Kese gibi😁 Seda29 Mevaninannesiii Sibelbayram Busrademm
Mmerwe Seda29 dudak balsamı kullan bende de oyle dudak kremi sürüyorum surekli birde ayva çekirdeğini suya koy jöle oluyor onu da sürebilirsin o da iyi geldi bana
Hayriyeguzey Sevgik aynen bende vazelin kullanıyorum hemde tüm vücudama sürüyorum 36 haftalığım 🥰 çok iyi nemlendirici
Msdlnmn Seda29 benimkide oyle canim oriflameden bi krem aldim kendime onu kullaniyorum cokta faydasini görüyorum canim benim catlardi bu catlaklar arasindan kan gelirdi ama krem cok iyi nemlendiriyor
Ttsznd Seda29 çok güzel bir yöntem buldum aktardan bal mumu aldım erittim içine zeytinyağı koydum bitmiş dudak kutumun içine doldurdum beş dakkada dondu her gece sürüyorum olağanüstü yumuşadı 😊
kocisininprensesi Seda29 benimde çok çatlıyordu hattaki kanıyordu, hamileliğimde kozmetik ürün kullanmak istemediğim için ayva çekirdeklerinden yaptığım jeli sürdüm. O baya iyi geliyor nemli tutuyor hemde uzun süre