queenserap Merhabalar anne adayları 👋 Mardinde olan var mı veya Mardinde doğum yapan önere bileceğiniz iyi bir doktor var mı? Bide önermediğiniz bir doktor varsa lütfen bilgilendirin
Yasminnnnn queenserap Yani Mardin merkezde değil ama Mardin Kızıltepe ilçesinde cihanpol Hastanesi’nde mem arjen var kesinlikle önermiyorum ben o doktorun yüzünden bebeğimi kaybettim
HCMY_ queenserap İpekyolu hastanesi seyithan elçeoğlu. Söylediğinin dışında hiç bir şey çıkmadı. Mesafeli çok beyefendi biri
queenserap Hamide_00 önerilere acığım iyi bir araştırmadan sonra karar vermek istiyorum şuanda hamilelik sürecinin çok başındayım şimdiden sorup araştırmak lazım
queenserap Yasminnnnn Başınız sağ olsun çok geçmiş olsun Allah güzel haberlerle müjdelesin, bunu kesinlikle dikkate alıcam. Teşekkür ederim 🙏
Hamide_00 queenserap benim doktorum zeki doğan canım özel cihanpol hastanesinde bişeyim olursa ona gidiyorum ama arkadaşlarım doğum yapan var kendisine gayet de memnunlar
queenserap Hamide_00 Teşekkür ederim sanırım bende cihanpol hastanesi düşünüyorum güzel yorumlar duyuyorum