saranin_anasi meinbaby_ yok daha doktora gitmedim şu an çok etken 7 haftasinda gidicem kizimda da 7 haftada gitmiştim
Tugcaduman Biznde 5+0ız bugün doktor kontrolüne gittik yerleştiği yerin iyi olduğunu çevresinde kanama olmadığını söyledi 14 ünde tekrar gideceğim. 2. Gebeliğim 2 yaşında kızım var
saranin_anasi Tugcaduman benimle aynisiniz 5+0 olduk beninde 1 yaş 9 aylik kizim var sezeryanla dogurdum onu amma bunu nasipse normal dogurmak isterim
Ftmagrgl 6+5 ten bildiriyorum. Bugün kalp atışını duyduk hatta ekrandan kalbinin pıt pıt attıgını bile gösterdi doktorum. Rabbim hepinize sağlıkla duymayı nasip etsin inşallah 🧿😊
Esrakcshn Kizlar belirtileriniz neler varmı bişeyler daha erken diyenler de var 6 haftadan öncesi icin
Zuleyha_18 meinbaby_ bende 5 haftalıkken öğrenmiştim şimdi 39 gün var doğumuma 🤭 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏽
Tugcaduman saranin_anasi Benim de ilki sezeryandi onu da normal istemiştim olmadı muhtemelen Buda olmaz
Umrankrkt Ftm35 düzenli adet olduğum için ve sadece 2 kere yaşandı bende hemen notettim onun dışında korunduk muhtemelen ozaman oldu başka açıklaması olamaz 😂
Ftm35 Umrankrkt ayy çok iyimiş maşallah ☺️ ben reglime sonra hemen hemen her gün denediğim için not alamadım 🤭🤭
Hale_canoglu Kızlar bugün kalp atışı için gideceğim bana dua edermisiniz hayırlı haberle geleyim inşaallah 🙏
Hale_canoglu Esrakcshn 6+3 dr duyarız dedi ama bakalım burda kimi 7 haftalıkken kimi de 5+3 ken duymuş
Esrakcshn Hale_canoglu yarında benim 6+2 kontrol var inşallah güzel haberler verirsin 🌸 sonucu yaz mutlaka canım