Ftm35 Benimde 5+6 geçen hafta gittim beta 1245 idi bu cuma tekrar gideceğim doktora geçen hafta çok kötüydüm ama bugünlerde Kasık ağrısı var sadece ☺️
Hale_canoglu Ftm35 benimde cuma günü kontrolüm var siz hangi hastaneye gidiyorsunuz aynı hafta ve gün sizinle
Eylul41 Ftm35 acaba bendemi bir sorun var bende ilk beta verdigimde 1000 çıktı 4un sonra 24 bine yaklaştı kalp atisini duymak için biraz bekledim 2 gun sonra doktora gideceğim 6 haftalığım
Ftm35 Hale_canoglu 28 haziranda en son regl oldum ben. Geçen hafta beta değerlerimi öğrendim. Belki hemen olmadı ama son regl gününü baz alıyormuşuz hesapladıgımda 5+6 yazıyor happymom sayfasında doktor geçen hafta gormedı keseyi sadece rahim kalınlığı var dedi
Eylul41 051020antalya allahin izni ile bir sey olmaz benimde 3 Sezaryan olacak 2. Hamileligimden olan bebeğimi 2 gun sonra kaybettim erken dogumdan dolayı ve kizima kardes cok istedik insAllah bu sefer erken dogum olmazda saglikla alırım kucağıma Allaha sigin inan güven bol dua et 🥰
Eylul41 051020antalya genellikle 7. Haftada duyuluyor bende şuan 6. Haftadayim 2 gun sonra gidecegim insallah guzel haberler aliriz
Umrankrkt Ftm35 benimde aynı son regl 26 Haziran ama ben yumurtlama günü kaldım 13 Temmuz bende henüz gitmedim
Ftm35 Umrankrkt yumurtlama günü kaldığınızı nasıl öğrendiniz belki benimde yumurtlama günümde olmuştur
Umrankrkt Ftm35 düzenli adet olduğum için ve sadece 2 kere yaşandı bende hemen notettim onun dışında korunduk muhtemelen ozaman oldu başka açıklaması olamaz 😂