Gokkusagi53 Kaderrm çamaşırları ön yikama yapın son 1 saat kala ekleyin yumusaticiyi o zaman Aldığı su ile birlikte yumusaticiyida alıyor ve kokuyor
Deryaaa2809 Kayramelisa97 Bingoyu alın kokuyor öyle benim de beko yumoşta pek kokmuyor ama bingo ve peros ta çok güzel koku yapıyor
Leylaaa_46 Kayramelisa97 markaya göre mi değişiyor ama . Arcelik kullanıyorum abc ve yumos kullanıyorum kokuyor balkonda bile evin içine girer kokusu
Cudana Kayramelisa97 ben ilk defa dün denedim omo temizleyici aldım, tambur temizleme modunda çalıştırdım. Makine parladı resmen. Üç ayda bir yapmak lazımmış artık asla ihmal etmeyeceğim
Cudana Kayramelisa97 ikili geldi üç ay sonra yine omo’yu kullanacağım ama sonra domol kullanacağım çevreme sordum epey memnunlarmış ben de deneyeceğim
aysenur2936 Deli oluyordum o kadar para verip yumuşatıcı kokmaması beni sinir ediyordu. 1200 de sıktırıyordum. Sıkma devrimi 800 e indirdim ve artık mis gibi yumuşatıcı kokuyor deneyin :)
Tutaste_ Kayramelisa97 makinayo 3 ayda bir 90 a vurup çalıştırıyorum kıreç temizliycisiyle makineler ıcın olanla. Alttaki gideride temizliyorum hep onu yaptıktan sonra
mavisevenanne Makine bitince kapağını ve deterjan koyma çekmecesini kapatmayın hava alsın bekleyen deterjan ve su daha çok koku yapıyor. Deterjan bayatlamış olabilir.
Melisaatik Merhaba benimde böyle bi sorunum vardı hatta servis çağırdık. Yumoi marka mavi renkşi olanı kullanıyordum o koku yaymıyormuş genel olarak marka değiltirdim sorun çözüldü
Ayazmom___ Kayramelisa97 bimde satılan bulut markasını kesinlikle alın çok memnun kalacaksınız ben başka şeylerde denedim sıfırdı bu harika kokuyor