Kayramelisa97 her markayı denedim beko markası ama hiç yumoş kokmuyor Yumoşun mavisinide aldım kokmuyor Acaba 3 ayda 1 makine temizleyici mi denesem Kızlar tecrübeli kızlar yazın bana
Fundaaaaa Kayramelisa97 kazan temizliği yapın benim de kokmadığı zaman yaparım karbonat limon üstüne ve kapağına da diş macunu sıkıp kazan temizleme de çalıştırıyorum mis gibi oluyor 2 ayda bir yapıyorum genelde
tatlibebegim_ Kayramelisa97 ben ayda bi defa falan bazen 15 günde bi bulaşık tableti atıp yüksek derecede boş çalıştırıyorum, bazende karbonat çok azda sirke atıp çalıştırıyorum yüksek derecede boş şekilde temiz oluyor
Alpmom__ Kayramelisa97 çamaşır makinesi temizleyicisi alıp kazan temizliği yaptırmayı deneyebilirsiniz
_ozlmm Kayramelisa97 Ben hiç makine temizliği yapmadım ama her seferinde de mis gibi kokuyor internette şey görmüştüm çamaşır bitikten sonra durulama programına alıp çamaşır deterjanı koyma gözüne yumuşatıcı koyun sonuç harika diye deneyenler çok memnundu öyle denediniz mi hiç
Cudana Kayramelisa97 ben ilk defa dün denedim omo temizleyici aldım, tambur temizleme modunda çalıştırdım. Makine parladı resmen. Üç ayda bir yapmak lazımmış artık asla ihmal etmeyeceğim
Gokkusagi53 Kaderrm çamaşırları ön yikama yapın son 1 saat kala ekleyin yumusaticiyi o zaman Aldığı su ile birlikte yumusaticiyida alıyor ve kokuyor
Rabissannee makineme 1 yil olduk surekli Filtresine bakıyorum temiz, ona ragmen hos olmayan bi koku ve yumusatici kokmuyo, birkac defa boşken yüksek ısıda deterjanla çalıştı ama değişiklik olmadı
Hulo2105 1prens1prenses_ benim de samsung yani çıktığında kokuyor ama kuruyunca kokmuyor. Hatta deterjan bile öyle köpürmüyor. Annemin makinesi arçelik vallahi ağzına kadar köpük ve çıkınca evi sarıyor koku. Bende güzel markalar kullanıyorum ama nafile. Benimki eco bouble modeli acaba ondan mı dedim ne biliyim
Yorgunanne112 Kayramelisa97 makina bittikteb sonra durulama programına alıp yumuşatıcıyi ekliyorum mis gibi kokuyo