birmeleginannesi_ Mzzz kilosu zaten iyi dedi doktor normal içinde gayet uygun doğana kadar 3200 falan olur rahat zaten sonrasinds inşallah beslenince daha iyi topluyo bebek kendini.. benim kanamam yoktu canım kürtajda bide 9 haftalikti normal doğum gibi sancıyla yapalim demişti o doktor öyle 4 saat aldım sonra ona rağmen kanama olmadı doktor götürdü kürtaja artık.. sancısını biliyorum o yüzden ama inşallah açılmamı kolay saglar sezeryana geçmeden doğumum olur inşallah 🥹
Mzzz birmeleginannesi_ ayenn oyle kilosu gayet iyi 🙏 sancıyı biliyorsan normal doğumunda en zorlu kısmı bence sancı onuda biliyormuşsun zaten 🙏 inşallah dilediğin gibi bir doğum olsun
Fundaaaaa birmeleginannesi_ ilk bebeğimde verildi asla abartıldığı gibi dayanılmaz ölümcül falan birşey değil açılmam asla yoktu suyum gelmişti normal diye direttiğim için suni sancı verildi ben sadece alttan muayenelerde aşırı zorlandım açılmam çok hızlı ilerledi ama benim bebeğim kanalda olduğu halde kendisini itmedi sabah 6’dan öğlen 3’e kadar 8.5 cm açılma ile mecburi sezaryene alındım 🥲 bebeğim kanalda uzun süre kaldığı için suyumda olmadığı için kalp atışları düşmeye başlamıştı acil bir şekilde alınması gerekiyordu
birmeleginannesi_ Fundaaaaa ay benimde tek korkum bu o kadar saat sancidan sonra sezeryan durumu🥹 tabiki en son çare insan onu yapicak bende yapicsm olursa da inşallah benimki olur bende su nişan sancı hiç biri yok şuan 🥹 yalancı sancılarım olurdu geçen ay bu ay oda bitti gün yaklaştıkça çocuğum nazlaniyo🤭🤭
birmeleginannesi_ Mzzz amin bebeğim çok sağol inşallah suniyle normal doğumu hallederim dua edin bana 😍
Fundaaaaa birmeleginannesi_ sağ Salim kucağınıza alın inşallah en hayırlısı hangisi ise öyle sezeryan doğumda öyle korkutulan gibi değil yahu ben hemen toparladım ilk bebeğimde 3. Günü 2. Bebeğimde daha hastanede hemşirelerden destek bile almadan kalktım. Ne ağrı kesici istedim ne birşey bütün gece hastane koridorunda bebek kucağımda gezdim
Mrverdgn58 birmeleginannesi_ ilk bebeğimde 40+3le fitil ve suni ile doğum yaptım kolay değildi zorda değildi açılma çoğaldıkça biraz zor oluyor ama bebek doğana kadr ne acı ne sancı kalıyor
birmeleginannesi_ Mrverdgn58 bebiş sağlıkla olsun inşallah da çekmeye razıyım🥹 peki kendi sancin nişanın suyun gelmiş miydi direk mi verdilrr canım
birmeleginannesi_ Fundaaaaa bende toparlanirim öyle kendimi salan biri defilim sadece kendi kilom var sezeryanda baya kaliyo o yönden bı korkum var yoksa normal olmazsa onada açığım diretmem olmaz diye asla 🥹🥰
Mrverdgn58 birmeleginannesi_ benim sadece nişanım geldi snrasinda lekelenmelerim oldu acile gittiğimde bebeğin suyunun azaldığını doğumu başlaticaz dediler ilk fitil verdiler sonrasında 3doz suni aldım suyumuda ebeler patlatti
Fundaaaaa birmeleginannesi_ bünye meselesi o ya ben 2. Bebeğimde 58’le hamile kaldım 87 ile doğuma girdim 50’ye düştüm 5 ayda alt karnım bile yoktu bakalım bu seferde veririm inşallah hemen
birmeleginannesi_ Fundaaaaa ay ne güzel vermissin bnim kendi kilom olunca korkuyorum o yönde ama tabiki öncelik bebeğim o sağlıklı olsun da 🥰
Fundaaaaa birmeleginannesi_ amin inşallah ama büyüklerin ağzından düşmeyen klişe bir kelime var ya emince hepsi hatta fazlası gidiyor birde bebeğin peşinde koşarken eriyorsun derler vallahi çok doğru 😅 hiç merak etmeyin siz bir kucağınıza alın sağ Salim de hepsi gidiyor aldığım 30 küsür kiloyu veremem sanıyordum
aslanbeyy Çok hızlı açılmanız olur sağlıcakla kavuşursunuz bebeğinize inşallah 🤲🏻 Bizde beklemedeyiz, güzel hikayenizi yazarsınız bize de motive olur inşallah… suni sancı ile çok güzel deneyimler yazılmış biraz morel oldu☺️🤩
birmeleginannesi_ aslanbeyy ay evet bebeğim çok amin hepimiz için inşallah 🥰 inşallah sağ salim kucağıma alırım buraya da yazarım sizede moral olur 🥹🥰
Ayshe-h birmeleginannesi_ Canım fitil ile değil ama damar yolundan serum ile 2 suni doğum yaptım.Korkma nefes alıp vermelerini kontrol altında tut sancı geldiğinde çomel yürü ve ikin Allahin izniyle 2 saate doğar bebis yNi bende öyle oldu Hatta ebler Bike şaşırdı nasıl hızlı açılma oldu diye
birmeleginannesi_ Ayshe-h peki hiç belirtin var mıydı canım açılma nişan su gelmesi yoksa direk benim gibi mi gidip aldın 🥹 çok güzel ya çok sağol inşallah bende öyle olurum 🥰
Mrverdgn58 birmeleginannesi_ 40+3de 12 saat sürdü kolay geçti desem yalan olur son saatler sancı çok sıklaştı en son büyük tuvalet yapma isteği gbi oluyor bebegin başı geliyormus o yüzden açılma hızlı ilerledi ama doğum haneye yürüyerek gittim artık bebek geliyor dediklerinde ebeleri iyi dinlediginde çok kolay oluyor bebek doğduğunda ne ağrı ne sancı kalıyor şuan ikinciye hamileyim son 3gunum bebek gelmezse suni vericekler hakkimizda hayırlısı
Ayshe-h birmeleginannesi_ İlk bebeğim kendi sancimdi 40+2 İkinci bebeğim 37+2 suni sancı suyumu patlatın ben doğurmak istiyorum demiştim şu patlattılar sonrası suni 9 30 şunu bağlandı 11 58 bebeğim doğdu Üçüncü bebeğim 38+4 kendi isteğimle suni doğuma 10 gün vardı bana suni bağlayın ben bugun dogumurmak istiyorum demiştim devlet acilinde 20.30 da suni bağlandı 21.30 gibi seviye yükseltildi 23 50 de doğum yaptım
birmeleginannesi_ Ayshe-h bende şekerden dolayı çok beklemek istemedim korkudan çünkü stres yaptıkça şekerim yukseliyo doktorda bu yüzden 40 i beklemeyelim dedi 39+1 de suni ile dogurucam inşallah 🥰 inşallah acilmam hemen olur boşa gitmez 🥹