birmeleginannesi_ 1kedi1bebe senin deneyimin oldugu halde böylesin ben sıçtım 😂😂 suniyi kürtajda yaşadım biliyorum da doğum da can cikarticsm sonuçta ondan biraz korkuyorum 🙉
1kedi1bebe birmeleginannesi_ sancı değil de evrt çıkartma anı biraz daha kötü doğruyu söylemek gerekirse ama max 10-15 dk sürüyor anlamıyosun bile 😬
aslanbeyy birmeleginannesi_ aa sizinkide mi aslan😄😄 benimde sancılar durdu 10-15 çıkıyor . Amin inşallah. Doğum yaptıktan sonra deneyimlerinizi bekliyorum 💕🤲🏻
birmeleginannesi_ aslanbeyy berat aslan bizimki🥰 ay sorma olan sancılar olmuyo artık bakalım salı günü gorcez inşallah 🤭 paylaşırım tabiki canım🥰
hayalim35 birmeleginannesi_ bnm doğumlarım zor oluyor ona rağmen 9 saatte doğum yaptım sıfır sancı sıfır açılma ile
Aabb-33 Fundaaaaa merhabalar benim de kan şekerim düşüyor sizin açlık mi tokluk mu herkesin yükselir benimki düşüyor böyle olan çok az sanki😔sizin postu görünce yazmak istedim tek olmadigimi bilmek adina
Fundaaaaa Aabb-33 ikisi de düşük canım yiyemiyorum birşey ve tatlı çikolatada midemi bulandırıyor şekerde kullanmıyorum hamur işinde yiyemiyorum kızım hanım istemiyor ondan dolayı dedi doktorum az az sık sık yemeye çalış dedi.
Aabb-33 Fundaaaaa takip ediyor musunuz acaba evde ölçümle benim açlık 65 falan çıkıyor tokluk da 2saat sonra 100 falan ama 3.4.saatler yemrkten sonra 75oluyor sizin nasil
Fundaaaaa Aabb-33 yok canım evde takip etmiyorum yani doktorum istemedi öyle bir şey Aydan aydan dahiliyeye gittiğim zaman ondan istememi söyledi tiroidlerim yüksek her ay kontrole gidiyorum kan verdiğim zaman orda bakılıyor
Aabb-33 Fundaaaaa bir belirti oluyor mu sizde peki yani düştüğünü anlıyor musunuz ne bileyim çarpıntı terleme vs
Fundaaaaa Aabb-33 bende tansiyon düşüklüğü de olduğu için ikisini bazen birbirine karıştırıyor olabilirim canım ama mide bulantısı göz kararması bir anda halsizlik oluyor meyve suyu falan içiyorum öyle biraz kendime geliyorum.