Burjjjju Mrl-1gvn sonraki günden saymaya başladım. Çarşamba transfer oldum test günüm pazar idi. Bugün idrar testi verdim böyle silik çizgi çıktı 😍
Mrl-1gvn Burjjjju Var gibi canım Rabbim hayırlı haberlerle sevindirsin inşallah kan verin bence o zaman net sonuç alırsınız
Mrl-1gvn Rabbim isteyen dileyen herkesin kucağını doldursun inşallah bizde istiyoruz rabbim vakti zamanı geldiği zaman herkese bu mutluluğu sevinci yaşatsın inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Kendimde dahil tüm isteyenler için dua ediyorum rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin 🤲🏻❤️
Burjjjju Mrl-1gvn Trabzon’da yaşıyorum İstanbul acibademde tüp bebek tedavisi oldum. İlk 3 gün İstanbul’da dinlendim evden dışarı cikmadim. Bol bol protein sebze avakado yumurta kabak cekirdegi yedim. 5 günden sonra biraz daha hareket etmeye başladım. Bankaciyim çalışmaya gitmedim. Kendimi hiç yormadim inşallah güzel neticeler alırız
Mrl-1gvn Burjjjju Amin inşaallah ben İzmir’de oturuyorum 9 Eylül 19 temmuzda oldum trasferimi ilk 3 gün dinlendim sadece başka birşey yapmadım bende avakado ceviz badem ay çekirdeği yiyorum yeşil sebzeler yiyorum kabız olmamaya dikkat ediyorum bana Dr iğne verdi fitil verdi vitamin verdi bide estrofem kullanıyorum şimdilik ama fitil çok çabuk akıyor bilmiyorum sizde kullanıyor musunuz
Burjjjju Mrl-1gvn progestan fitil ve estrofemi fitil olarak kullanıyorum. Estrofem ağızdan alıyorum. Nidicard prograf coraspirin vitamin kullanıyorum. Progestan dex ve zarzio iğne kullanıyorum. Birde oksapar iğne yapıyorum. Süreç cok Zor ama sonucu güzel olsun. Bir bu kadar daha kullanmaya razıyım
Hayallerim23 Burjjjju 17 pozitif ama değr düşük gibi 2 günde bir 2 katına artıyor mu ona bakmak lazım
Mzgnylmz Burjjjju ama hep olumsuzu çağırıyorsun,,güzel düşün güzel olsun,, Benm idrar testim sizdeki gibiydi,değerim de 30 du ,, Cok erken oldugu için düşük iki gün sonra ver bu deperin 4 katı olacak,Allahın izniyle
Burjjjju Basak verdim canim. Moral bozuklugundan foruma giremedim. Değer 20 ye çıktı yani sağlıklı bir artış olmadı. İlaçları kullanmama devam etmemi istediler yarın bir kere daha test vericem.
Basak Burjjjju bak canım benim 13 yumurtam toplandı 8 tanesi döllendi ve geriye 4 tane kaldı transfer sonrası bir tanesi geriden geldi dediler onunda donduralım dediler ve ennn son ki embriyom tuttundu bana sadece. Son embrıyom son umudum. Ama hiç senın gibi moral bozmadım. Hep güvendim Rabbime. Senın mucizene ihtiyacım var dedim. Pes etme hiç bir zaman isyan etme Rabbim sınıyor. Umutlu ol mutlu ol karamsar olma ki bebegın de yerini sevsin sımsıkı tutunsun annesine. Stresli bir ortamda kimse bulunmak istemez.
tupbebekannesi522 Burjjjju merhaba benimde testim bugün böyle silik çıktı sabah kan verdim daha çıkmadı. Transferin 8. Günü benim. Siz hcg çok düşük çıktı yazmışsınız şuan durumunuz nedir ondan sonra artış oldu mu acaba