ForeverLady Merhabalar nişan gelmesinden ne kadar süre sonra suyunuz geldi veya doğum yaptınız ? Ve nişan gelmesi ne kadar sürdü 🤦🏼♀️
gdaslik ForeverLady nişandan 2 gün sonra sancım başladı su gelişi olmadı tam doğum esnasında doktor keseyi patlattı 5dk sonra da kızım doğdu zaten.
Lilnur ForeverLady 2 e gün oldu geleli baska gelen giden yok malesef her gece bu gece gelsin diye dua ediyorum
Eylul_sare ForeverLady 37+5 tim nişanım geldi arkasından şak diye suyum geldi çok değişik bir andı ya
ForeverLady gdaslik benimde ara ara böyle kasılmalar ve iğne batması gibi şeyler oluyor ama şiddetli değil. Bugün 3. Gün hala gelen giden sancı vs yok maalesef. Siz normal mi yapmıştınız
fidanylcn 33 haftalıkken hastaneye yatışım yapılmkştı erken doğumdan dolayı 34 te taburcu oldum eve geldiğim gece nişanım geldi 35+4 haftalığım şu an daha bir şey yok kişiden kişiye değişiyor bir ay boyunca doğum yapmayanlar var
ForeverLady fidanylcn bende öyle olacağım galiba 😂 38+1 açılmamın olduğunu da söylediler ama herhangi bir belirti yaşamıyorum hala
gdaslik ForeverLady evet benim de yalancı kasılmalarım oluyordu benim ikinci doğumum o yüzden gerçek doğum sancısını biliyordum. Cuma nişan geldi pazar gece saat 3 te gerçek doğum sancıları başladı 5dk da bir geliyordu zaten anlıyorsunuz gerçek doğum sancısı bele vuruyor. Ve düzenli oluyor. Sabah 7 de hastaneye gittiğimizde 8cm açıklık vardı. Saat 8:05 de de kızım doğdu.
fidanylcn ForeverLady haftam tamamlansın bir an önce doğurayım istiyorum çok yoruldum 40 a kadar doğurmayanlar var bir de
fidanylcn aktivating labor diye bi egzersiz varmış you tube de 2 3 set yapınca baya etkili diyorlar haftam dolsun onu deneyeceğim
ForeverLady fidanylcn ben ördek yürüyüşü squat vs yapmaya başladım bide hurma hiç sevmem ama açılmaya etkili olsun diye onu bile yiyiyorum valla
Eceeeeee ForeverLady ilk nisandan sonra hafif hafif vurmaya başladı hastaneye gittim sonra çok aşırı sıkılaşmaya başladı 5 saat süren kendi sancimdan sonra doğurdum
Lilnur ForeverLady bisey sormak istiyorumm hic nisandan sonra iliski denedinmi ben bikere nisanimin geldigi gün resmen unuttum geldigini ve iliskiye girdim esimle ama bsi olmadı bisey olurmu ki
Eylul_sare ForeverLady yok öyle anlamayacağınız tarzda bir şey değil zaten anlıyorsunuz bir şekilde hemen su gelsede bebiş doğmuyor açılma süreci var benim suyum tamamen geldikten 4,5 saat sonra doğurdum ben☺️😅
ForeverLady Lilnur nişandan sonra hiç denemedim ya zaten hafif hafif kasıklarımda ağrı olduğu için ama doktor açılmayı arttırmak için önermişti