mimikralicesi Uyandığımdan beri temizlik yapıyorum yemek felan derken çok yoruldum ama mis gibi oldu ev 😂
Alparslanmom__ sevimlikek ay NeguZel gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi kaç aylık oldu doğum süreciniz nasldi?
sevimlikek Alparslanmom__ saol canım oğlum 27 aylık kızım 10 ay 26 günlük İlk doğumum baya zordu İkinci doğumum kolaydı ilke bakarak
Yesimdeniz Alparslanmom__ saol canım Allah razı olsun biraz kilolu olduğu için zor geçti 5.inci doğum olmasına rağmen biraz zorladı beni
Damlaozzz sevimlikek Oturdum 2 günlük bebişimle bakışıyoruz bi yandan ağrılarım geçsin diye kendime iş çıkarıp yürüyüş yapıyorum günler böyle geçiyor bu aralar 🙈😊
Alparslanmom__ Yesimdeniz anladım çok geçms olsun geçti şükür darısı bana ve doğumu bekleyen tüm hamiş annelere olsun insllah sağlıkla 🙏🌸😊
Alparslanmom__ sevimlikek ben evi temizleyip klima açıyorum temz kalıyor öyle sabah hep toz uçuyor yaz olunca ister istemez
Alparslanmom__ sevimlikek okadarda olacak çocuklar ister istemez dağılıyor oyuncak falan yakında bizimde toplu kalmicak 😂