Kızlar merhaba,uygulamayı kullanmaya başladığım zamanlarda ne demek bu son 99 veya 25+6 ne anlama geliyor diyordum şimdi hepsinin anlamını ve önemini daha iyi anlıyorum🙃Zaman gerçekten su misali derler ya çiftli sayılara da düşmeyi nasip etti rabbim yeri geldi iyi zamanlar yeri geldi ağrılı zamanlar geçirdim ama hayatımın en anlamlı en paha biçilemez dönemimde olduğumu çok iyi biliyorum 🥰Her zaman bir kız evladım olsun diye dua ederdim keza eşim de öyle kızım olursa ismi “Parla⭐️” olacaktı bundan emindim ama cinsiyet öğrenmeye gittiğimizde erkek denildi bu sefer erkek isimlerine yöneldik yine şükür ettik çok sağlıklıydı yavrumuz daha sonra detaylı ultrasonda cinsiyet tayini yapılamadı ve 2 gün önce tekrar cinsiyet öğrenmek için gittik ve bir kızımız olacağını öğrendik 🥹🥹🥹
Parlamız geliyor ⭐️⭐️⭐️
Allah herkesin yavrusunu korusun bağışlasın isteyen bakabilecek olan herkese gönlüne göre nasip etsin 😍🙏
Var mı benim gibi bugün son 99 düşen hamişler postun altında buluşabiliriz birbirimize yardımcı olabiliriz 🙃🤍 (alışveriş, tavsiye)