33-99 Maşallah ne kadar güzel inşallah banada nasip olur Bende Elif hanıma takipliyim ancak bu ara randevu bulunmuyor peki doktor doğuma giriyor mu sizce gerekli mi ve siz sancılarınız sıklaşınca mı gittiniz yoksa hastanede mi karşıladınız sancıları
ttazeannee 33-99 doktor aksi bir durum olmadığı sürece doğuma girmiyor benim sancılarım artık beş dakikada iki üç kere gelmeye başlamıştı hastaneye gittim ve açılmam 7 8 santim olmuştu. Hemen önlüğü giydim pilates topuna oturdum iki saat sonra da doğum yaptım. Ebeler çok iyiyidi
33-99 ttazeannee maşallah çok güzel gözünüz aydın olsun 🌷 Çok teşekkürler bilgilendirmeler için içim baya bi rahatladı ☺️
Kara22 ttazeannee doktor giriyor canım doğuma geçen sene ikinci doğumumu orda yaptım ve doktorumun ellerine doğdu bebeğim 🥰🥰🥰🥰
ttazeannee 33-99 çok teşekkür ederim size de hayırlı doğumlar dilerim. Siz de Çerkezköy devlet hastanesine mi gidiyorsunuz
33-99 ttazeannee teşekkürler Evet Çerkezköy’e gidiyorum elif hanıma şu anlık çok memnunum o yüzden doğumu da inşallah orada düşünüyorum
ttazeannee 33-99 çok memnun kalacaksınız bence gebe okuluna gittiniz mi birde Ömer beyde çok ilgili bir doktor ben ona takipliydim
33-99 ttazeannee yok gitmedim gebe okuluna Ömer beye de gitmiştim bi keresinde o da gayet iyiydi hakikaten
ttazeannee 33-99 kaç haftalıksınız vaktiniz varsa gebe okuluna gidin mutlaka dört gün sürüyor zaten sabah ondan ikiye kadar
Deniz12- Melek Durak benim doktorum çok memnunum ve ilgileniyor sağ olsun. Dogumumu inşallah burda yapacam.
Kara22 Deniz12- kaç haftaliksin bende Şeyda hanıma gidiyorum ikinci dogumumu bu hastanede yaptım herkes çok ilgiliydi bir tek serviste bilgisayar başında oturan hemşire oğlumu içeri sokmadı diye çok sinir oldum çocuğumu ağlattı salak