iiliya12 Gokkusagi53 merhaba canım sarayda oturuyorum bende Ömer Faruk totoydu sanırım çok öneren oldu ama ben hiç randevu bulamadim malesef özele basldim irmete . Erdinç bey için kötu yorumlar duydum genellikle
ByanAktas iiliya12 Erdinç beye ben bir defa gittim kötü yorum yapamam ama bilgi konusunda biraz eksik kalıyor başı hep kalabalık ve sırada çok bekleniyor onun haricinde kötü bir doktor diyemem ama beklenti karşılamıyor maalesef canımm 🌸
Kara22 ByanAktas ıyyy o doktora asla gidilmemeli o işini bilmez doktoru niye tutarlar orda hala bilmiyorum
Kara22 ByanAktas şeyda hanım elif hanım Ömer bey bunlar çok iyi doktor hergun saat sabah 10 da gir mhrs mutlaka randevu bulursun
ByanAktas Kara22 ayy gerçekten bulabilir miyim ya ayın 22 sinde randevum açılıyor deneyeceğim çok teşekkür ederim 😍
iiliya12 Linakiz1903 bende ilke hanıma gidiyorum canım ilk dogumdada ondaydim çok memnunum saraydan bende bu ara da :)
Linakiz1903 Alkar bende düşünmüştm seda hanımı memnunmusunuz gerçi benim artık geçti ama merak ettim 🤗
Alkar Linakiz1903 evet memnunum güler yüzlü bir kadın ne sorsam cevap veriyor şu anlık bir sıkıntı yok bakalım artık siz kime gidiyorsunuz
Linakiz1903 Alkar irmette servin hanıma gidiyordum hastaneden ayrılınca ilke hanima geçtim 2 aydır ona gidiyorum ikisinden de memnun kaldım