Hilalasenaa Gokkusagi53 bende kapaklida yaşıyorum . Doktorlar arasında elif aktemur Kurt muhteşem tatlı bir doktor kesinlikle tavsiye ederim bide melek hanım vardı çok iyiler. Erdinc beye asla ve asla gitme sorduğun sorular havada kalıyor saçma sapan bir ilgisi var. Ben elif hanımı çok beğeniyorum ama randevu bulmak nerdeyse imkansız bir gittiğim doktora bi daha gidemedim o yüzden özeli tercih ettim.
iiliya12 Gokkusagi53 merhaba canım sarayda oturuyorum bende Ömer Faruk totoydu sanırım çok öneren oldu ama ben hiç randevu bulamadim malesef özele basldim irmete . Erdinç bey için kötu yorumlar duydum genellikle
Gokkusagi53 Hilalasenaa aslinda hafta içleri sabah saat 10 sisteme girince hemen randevu çıkıyor devlete
Ley_laa Hilalasenaa Bende kapaklı da oturuyorum. Çerkezköy ve kapaklidan randevu alamadım hiç mecbur Tekirdağ şehir hastanesi veya Çorlu’ya gittim hep
Hilalasenaa Gokkusagi53 evet çıkıyor ama hep aynı doktora bulamadım ben bulabilirsen elif hanımı öneririm. Hep farklı farklı doktorlar çıkıyor kaçırmamak için mecbur alıyoruz
Gokkusagi53 Hilalasenaa farklı doktorlara randevu alsak yine geçerli olur dimi doğum için nasıl Bi hastaneyse aynı kişi bulunmuyor
Gokkusagi53 Ley_laa ay kız kendini niye o kadar yoruyorsun yarın sabah tam 10 da sisteme gir veya 10.03 gibi hemen bulursun randevu
Ley_laa Gokkusagi53 benim sistemde gözükmüyor hiç kaç kere girdim farklı günlerde baktım ama yok, randevu bulamıyorum🤷🏻♀️ çok yorucu oluyor tabi, o kadar yol git gel. o gün full hastane işleriyle geçiyor ama yapacak bişey yok🥲
Cnhavva Ley_laa bende aylardir cerkez devlete randevu bulamadim sonra hamile oldugumu ogrendim nurdan da devam ediyorum
Minikbiranneem İlk doğumum Çerkezköy devlet hstanesinde oldu aşırı memnun kaldım hatta sanırım birazdan yine gidip doğum yapacağım ilk doğumumda Özlem hanıma gitmiştim kontrole şuanda Elif Hanıma gidiyorum
Gokkusagi53 Minikbiranneem benan hanım vardı o asiri iyidi geçen dogumumda 39 haftada acil olarak tanistik 40 haftada beni doğuma aldı bal suratlı meleğim yurt dışına tayini çıkmış doğumu bile o yaptırmıştı nasıl sevmiştim onu bende halime hanıma gidiyorum hatta ayın 12 sinde randevum var 🥰