hepoyleolurzaten__ Gkce27 😊 Kendinizi korkutmayin yeter Herkesin doğumu farklı oluyor vücut yapısı benim acı eşiğim düşük doğum bu anı geliştiği için biz ne kadar plan yaparsak yapalım o an ne gerekiyorsa bizim için hangisi iyiyse o yapılıyor
hepoyleolurzaten__ Gkce27 Sizin çift yumurta ikizi mi tek yumurta ikizi mi 😀 Benimkilerde aşırı hareketli bazen diyorum doğduklarında da böyle olurlarsa yandık ama Üçüncü çocuğum karnimda hiç oynamazdi ne yaparsam yapayım haraketini nadir hissederdim doğdu bir saniye yerinde durmuyor 😀
H-ckerana Gkce27 Oy doğunca burda güncelleme yapalım hareketleri konusunda 😂 Benim 3 oğlum olmuş olacak nasipse.Kız nasip olmadı 😊
Gkce27 H-ckerana kesinlikle doğum yapınca yazarız inşallah 😀 benimde 3 kız olmuş olacak bana da erkek nasip olmadı sağlıklı ve hayırlı olurlar inşallaahh 😊
hepoyleolurzaten__ H-ckerana 😂 Erkek annelerinin kız hasreti Benimde dört oğlum bı kızım olucak ikiz olmasaydı kız yine hayaldi
hepoyleolurzaten__ Gkce27 H-ckerana Soru biraz saçma olabilir ama göbek deliğinz dışarı fırladı mi 😂 benim hiç bir hamileligimde çıkmamıştı bunda göbek deligim dışarı çıktı
hepoyleolurzaten__ Gkce27 Çift yumurta ikizi bir kız bir erkek Toplamda dört oğlum bı kızım olucak 😂 İkiz olmasaydı kız yine benim için hayaldi
H-ckerana hepoyleolurzaten__ Yaa benden çok millet dert etti nedense.Keşke kız olsaydı,yandın,belki doktor yanılıyordur doğumda biri kız çıkar falan.Ben kabullendim hemen alıştım çok şükür sağlıklı olsunlarda dedim ama millet susmuyor 😄 4.yap belki kız olurlar şimdiden başladıııı.
hepoyleolurzaten__ H-ckerana 😀 normalde hep duyduğum ilkinde çıkmadiysa daha çıkmaz diye bu sefer ben şok içim tuhaf oluyor bazen elim değiyor aşırı yumuşak
H-ckerana hepoyleolurzaten__ İlkinde benm karnımda küçükmüş her hareketimde rahatmış.Çoğul gebelik asla tek gibi değilmiş çok zormuş.
Serife3304 Gkce27 bizim 24.haftaya kadar biri baş biri makat gelişti 24 te diğeri de baş aşağı döndü ama benim ilk doğumum da sezeryandı zaten bunlar da öyle olacak
hepoyleolurzaten__ H-ckerana 😀 Valla dört erkekten sonra kızım olucagina benimde inanasim gelmiyor millet bakıyor sanki dört yap beş yap 😂 olmayınca olmuyor napalim bu doğumda baglatcam ikizler sondu
hepoyleolurzaten__ H-ckerana Benim karnım hala küçük bütün gebeliklerim de küçüktü gören doğuma falan daha çok var sanıyor artı ikiz dediğimde kimse inanmıyor ama ben ilk defa bu hamileliğimde zorlaniyorum sağ sola donemiyorum nefes alamıyorum artı bacak ağrısı falan
Gkce27 Esin3641 ikizlerde genelde riske atmamak için sezaryen yapıyorlarmış ama normal doğuranda var tabi
Merve0132 Benim de ilki normal ama doktorum direkt zaten ikiz sezaryen olur dedi hiç normale kapı bile bırakmadı, ben de kararsızım çok mu riskli acaba normal doğum diye 🙄
Gkce27 Merve0132 yani öyle diyotlarsa vardır bir bildikleri risklerin ne olduğunu ben de bilmiyorum 🥺