senamom_ Merve_sahan ülkü aksoy özel muayenehanesi var dün kontrolümüz vardı ben başka şehirde olmama rağmen kendisi için kayseriye geliyorum
Fnur-3838 Erkilet hastanesinde kıvanc sahin var cok iyi bir doktor tavsiye ederim ozellikle ona randevu alıyorum sehir hastanesinde dogum yapacam sanırım ama suan belli olmaz dogum başlayınca nerde olursam artık
Sibel3434 Beybitooo hayırla sağlıkla kucagımıza alalım inş bende 35 haftadayım kaşıntı başladı bende vücudumda özlem hanım da test istedi eğer kı ıyı değilse sonuç alırım 10 gün içind3 bebegı dedı gebelik zehirlenmesine kadar gidiyormuş kaşıntı ıyı değilmiş
Gamze-1801 Merve_sahan kesinlikle ama kesinlikle Tekden Hastanesi Özlem Katırcı üzerine doktor tanımam ilk doğumumda ona gittim şuan ikinci gebeliğim tekrar ona gidiyorum ilgi alaka üst safada ✨
Beybitooo Sibel3434 çok mu var kasıntı ben mesela ayakta falan durunca ayaklarım kaşınıyor ama geçiyor devamlı bi kaşıntı değil bazen çatlak olacağı için falan da kaşınıyor
Sibel3434 3 uncu gebelıgım diğerlerinde başıma hiç gelmedi böyle bı durum 35 haftaya gırdım kaşıntı başladı
Tgcsyr Sibel3434 geçmiş olsun inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz vaktinde sağlıcakla kavuşursunuz bebeğinize 🤲🏻☺️
Sibel3434 Beybitooo bütün vücudum döktü döküntü gibi test verdım 4 gün içinde çıkıyormuş normal kaşıntı gibi felan değil gece başlıyor uyutmuyor hiç sabaha kadar kaşınıyor vücudum alerjı hapı verdı ama oda etkı etmedı sonuç bekliyorum
Beybitooo Sibel3434 yaaa olsun yinede az değil 35 hafta 1 hafta sonra falan alsa yeterli bende sancılanmıstım 36 da en fazla küveze girer hiç bişey olmaz demişti