CansuP- MelodyFairy normalde aşılamadan sonra döllenme olursa bebek düşmesin diye ilaç veriyorlar ama
aysenuroztunc Betbet98 gittim canım keseyi gördüm henüz bebek yok içinde 10 gün sonra tekrar çağırdı haftaya pazartesi falan tekrar gidicem
Rabiul aysenuroztunc yaa canım inşallah sağlıklı gebelik olur miniğine sağlıkla kavuşursun aynı zamanlarda hamile kalmıştık hatırlıyorum 🥹❤️
aysenuroztunc Rabiul evet 🥹 o miniğin kalbi durmuştu 8 haftalıkken yaşasaydı doğmuştu muhtemelen nasip değilmiş şimdi baya bi geç döllenme ile tekrar hamileyim inşallah sağlıkla kucağıma alırım bu sefer 🥹☺️
aysenuroztunc Betbet98 en son geçen hafta Salı kese görmeye gittim canım gördüm çok şükür 8 mm dediydi . İçinde bebek yoktu henüz cuma günü tekrar gidicem bu sefer bebeği görmemiz lazım dedi doktor bakalım merakla bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırım 🥹☺️
aysenuroztunc Betbet98 8 mm kese için normalmiş araştırdım en fazla 5 haftalıktır dediydi bakalım 1 gün kaldı korku var birazcık inşallah güzel haberler verebilirim 🥹
aysenuroztunc Betbet98 evet balım yarın gidiyorum öğleden sonra 3 gibi randevum zaman geçmiyor gibi sanki stresliyim baya bir
Betbet98 aysenuroztunc kuzum aklımdasın Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin cuma günü hürmetine haberini bekliyorum