Letubra Hilalllcann geçen hafta perşembe 1750 muayene ödedik. Ondan önceki hafta doğum için sezeryan 22 normal 28 dediler. Aylık olarak zam geliyormuş zaten. Ağustosta ne kadar olur bilmiyorum ozamana kadar doğurmazsam sorarım😄
Aysegul0000 Ben sendikalı olduğum için muayeneyi 1500 küsür ödedim. Nst 90 ödedim . Doğum için gün almıştım o sırada fiyatlandırma bilgi verdi 22700 sanırım sezeryandı. Oda süslemek yasak dedi kapı süsü dahil ikramlık serbest dedi .
hanlnim Sydaglsen inşallah bırakıp gitmez benimde doktorum Burak bey.. çok memnunum doğumum yaklaştı benim gerçi, yarın 31.haftam ama sakaryada kalsın isterim hep🤭🙏🏻
Sydaglsen Letubra hayırlısı inşallah 40 a kadar yolumuz var. Sorun ama kadının söyleyeceği cevap belli ya biz yapıcaz ya siz yapmayacaksınız. burda bi kaç eski postta gördüm kimseye demeden kendi kapı süsünü asanlar olmuş kimse de bi şey dememişte sizde öyle yaparsanız bilmek istiyorum bende öyle yaparım çünkü 😄
Sb5454 Bende pazartesi gideceğim erken doğum olucak muhtemelen kimse kusura bakmasın 25 bin tl ücret veriyoruz kapı süsü olmucak direk olay çıkartırım ki haklarıda yok
hanlnim Sb5454 kapı süsü için bende görüşeceğim ama hastanenin seçenekleri de kötüymüş dışardan takarsanız burayı yeşillendirir misiniz acaba?
Sydaglsen Sb5454 imza attırıyorlarmış bi şey yapmayacağımıza dair saçma sapan bi şey. Sizede benim yaptığım şeyden yani.
Sydaglsen hanlnim bence kötü falan değil ben o organizasyoncu hanfendiyle görüşmüştüm sorun pahalı olması. Kesinlikle 1200 tllik bi şey yok. Kapıda tül ve balon var alt tarafı kaldı ki bu organizasyonu kaç tane insana kullanıyorlar. Taş çatlasın 400 tl itsin o kapı süsü
hanlnim Sydaglsen fiyatlar nasıl acaba bende 12 ağustosta gidicem doktoruma gittiğimde görüşür fikir ediniriz diye düşünüyorum. İçeride kalabalık eşya olsun istemiyorum mesela ben kendimle bebekle uğraşırken eşya kalabalığı gözümü tırmalar mesela benim😅 bi bakalım dedim eşime de
Letubra Sydaglsen ahh ahh yok nerdeee. Kapı süsünü asamazsınız dedi. Bizim organizasyonumuzu tutup kendi kapı süsünüzü teslim ederseniz biz takarız ama sadece kapı süsü takamazsınız dedi. Yakınımın hediyesi takmak istiyorum oda süslemesi istemiyorum diye yalan attım hastane kuralı takamazsınız dedi. Böyle de saçma bişeu görmedim