Busekrtl Berivan_sr Ben de bu zamana kadar iyiydim cidden hamile gibi bile hissetmiyordum cam siliyordum halı yıkıyordum ama 30 la birlikte dert güncellemesi geldi resmen 😂 Demek ki buradan sonra bir haller oluyor seni çok iyi anlıyorum asla bir şey yapmak istemiyorum 🤦♀️
Busekrtl Tugcev Gerçekten sıcak kavurucu, insan bir odadan başka odaya bile geçmek istemiyor çok kötü zamana denk geldi hamileliğimiz bence ya 😂 Benimki de aşırı hareketli, dediğin gibi. Yatarken, otururken, bazen yürürken bile hissediyorum 😂
Busekrtl Mlsaa99 Daha bol iç çamaşırı al direk canım sıkma karnını. Tetanoz hafiften ağrıtıyor kolu kaldırınca.
Busekrtl Srfe01 Çok geçmiş olsun Allab şifa versin, normalde de zordur dış ağrısı e hamilelikte ekstra zor
birkimseee Ensrmn doktora gittikten sonra buraya da yazar misnz bugün benim de cok kasilmalarim oldu, biraz da sol kasık ağrısı var iki saatlik uykuyla duruyorum
Busraoz Melikemrvvv Allah herkese zamanında doğum versin fakat gerçekten 34/ 35 ‘ten sonrası bir tık zulüme dönüyor. Gün sayıyorum, Allah kurtarsın cümlesi bu haftalardan sonra anlam kazanıyor resmen🙃
Damla92 Busekrtl 36 haftadayız uyku haram yani bölük bölük bir kaç kez uyuyorum gece 50 kez kalkıyorum asla kaliteli bi uykum yok 😫 neyseki son 1 hafta kaldı hayırlısıyla hepimiz kavuşalım inşallah