Busekrtl Sıkılıyorum sabriii bunalıyoruuum 😂 Kaçıncı haftadasınız kızlar? Ben 30+1 artık hamilelik beni yorma evresine geçti sanırım. İyiydim ama son zamanlarda artık yürümek bile zor gelmeye başladı, merdiven çıkmak filan. Valla nasıl olacak böyle bilmiyorum. Sizde durumlar nasıl?
Melikemrvvv Busekrtl 38.hafta patlayacak gibi hissediyorum artık yavrum beni burdan çıkarın diyerek tekmeliyor sanki 😅😅 35.haftadan sonrası hiç sarmıyorrr hiiçç
br2023 Busekrtl 34 haftalık olduk son haftalar patlicak gibiyim nefes alamıyorum ciğerlere baskı yapıyor sanki bazen aşağıda hissediyorum bazen yukarıda hemen gelcekmiş gibi oluyor😂🤭 Yattığım halde yoruluyorum😐
Ensrmn Busekrtl bizde 30+3 günlüğüz kaç gündür karnım taş gibi oluyor sürekli sağ tarafta toplanıyor bebem birde böyle olunca arada ağrım oluyor belime de vuruyor. Yarın doktor kontrolüm var inşallah bir sorun veya erken doğum gibi birşeyle karşılaşmam😔 Umarım hepimiz sağlıcakla vakti zamanında kavuşuruz bebelerimize🤲🏻
Berivan_sr Busekrtl 31+5 ağırlaşmaya başladık artık bişey yapmak gelmiyo içimden halbuki bundan bir hafta önce çok enerjiktim 30lar da enerji bitiyor mu ne bide bebek yürürken afedersiniz sanki vajina içinde hareket ediyo değişik bir his oluyo öyle olunca böyle bir durumu yaşayan var mı aranızda
Busekrtl Melikemrvvv Ay ben 30 da böyle hissediyorsam gerçekten seni düşünemedim şuan 😂 Ben şimdiden patlayacak gibi hissetmeye başladım özellikle akşam yemeğinden sonra 😔 Havalarda çok sıcak valla nasıl geçecek zaman 🤦♀️
Busraoz Melikemrvvv Allah herkese zamanında doğum versin fakat gerçekten 34/ 35 ‘ten sonrası bir tık zulüme dönüyor. Gün sayıyorum, Allah kurtarsın cümlesi bu haftalardan sonra anlam kazanıyor resmen🙃
Busekrtl Mrvtrk Bana da olmaya başladı, bel ağrım var birde ayakta durmaya gelmiyor hiç valla. Normal demek ki 😔
Mrvtrk Busekrtl evet bende de öyle valla. Uzun süre ayakta duramıyorum. Allah yardımcımız olsun diyim 🥹🙏🏻
birkimseee Ensrmn doktora gittikten sonra buraya da yazar misnz bugün benim de cok kasilmalarim oldu, biraz da sol kasık ağrısı var iki saatlik uykuyla duruyorum
Busekrtl Berivan_sr Ben de bu zamana kadar iyiydim cidden hamile gibi bile hissetmiyordum cam siliyordum halı yıkıyordum ama 30 la birlikte dert güncellemesi geldi resmen 😂 Demek ki buradan sonra bir haller oluyor seni çok iyi anlıyorum asla bir şey yapmak istemiyorum 🤦♀️
Tugcev Busekrtl 32. Haftadayım. Hava çok sıcak sürekli bir terleme bunalma durumu. Gündüzleri dışarı çıkamıyorum korkudan bu sefer bacaklarım çok ağrıyor evde durmaktan. Gece uykusu zaten yok nereye dönsem batıyor 😂 birde maşallah çok hareketliyiz hiç gecemiz gündüzümüz yok. Ayakta da yatarkende otururken de hep bir kıpırtı 😂 32′de bu kadar ağırsam 40 a kadar ne duruma gelirim onu merak ediyorum 😂
Busekrtl Tugcev Gerçekten sıcak kavurucu, insan bir odadan başka odaya bile geçmek istemiyor çok kötü zamana denk geldi hamileliğimiz bence ya 😂 Benimki de aşırı hareketli, dediğin gibi. Yatarken, otururken, bazen yürürken bile hissediyorum 😂
iremd-1798 Busekrtl 23 temmuz a kadar aynı durumdaydım 23 temmuz da bebeğimi kucağıma aldım. Rabbim size de nasip etsin ❤️
Mlsaa99 En küçüğünuz olarak 19.haftada biz geldik minigimle araniza tetenoz olduk kolum cok agiriyor ic çamaşırlarım karnımi sıkıyor hic rahat edemiyorum
Niloyaaaaa Mlsaa99 ayy çok geçmiş olsun tetanozun 2. Dozu kolumu mahvetmişti ağrıdan oturup ağlamıştım buz koyun o çok iyi geliyor.. bir de sıkı iç çamaşırı kıyafet giymek iyi değil hamile kilodu almanızı tavsiye ederim anneanne donu gibi duruyor ama rahatlar 😅🤭
Busekrtl Mlsaa99 Daha bol iç çamaşırı al direk canım sıkma karnını. Tetanoz hafiften ağrıtıyor kolu kaldırınca.
Srfe01 Diş ağrısından ve ellerimin ağrısından gebermek üzereyim ağlamaktan canım çıktı dayanamıyorum ne olur dua edin bana dış için antibiyotik verdi içtim akşam bir tane ne fayda ellerimi zaten anlatamam
Busekrtl Srfe01 Çok geçmiş olsun Allab şifa versin, normalde de zordur dış ağrısı e hamilelikte ekstra zor