sweetmom_ ilaymom tamam. Benim ayrıca D vitaminim çok eksik ilaç kullanıyorum ama hangi yiyecekler tavsiye ediliyor acaba D vitamini eksikliği için?
Fatma_ecem4 Ars2223 banada boyu kısa demişti bı ay sonraki de uzamış gereken santime gelmiş dedi süt ve süt ürünleri tüket demişti
Bsk_cb yokusbebek benim 25 oldu serklajlı erken gebelik riskim var yatış la geçiyor 🥹insallah o haftaları da görürüm zamanı gelince 🤍
Tugba1tugba Kbra_atss benimde 34 te kilosu aynı bebeklerimizin bana da az geldi kilosu çok üzüldüm. Dediklerinizi deniycem umarım yükselir :(
Gunduzanne Ars2223 bebek hangi ayda kilo almaya başlıyo ben şuan 13 haftalık hamileyim ve çok beslenemiyorum sayılanları görünce midem bulanıyo çünkü🤢
Ars2223 Gunduzanne o haftalarda bende beslenemiyordum canım 21.22 haftalara kadar bulantım kusmam devam etti hatta 32 olacağım ona rağmen arada yokluyor ve ben baya dediğin haftalarda falan gevrek ve ayran tüketebiliyordum sadece ama 21. Haftada falan 1 hafta önceydi bebeğim
ilaymom sweetmom_ o konuda cok bilgim yok ama İnternetten bakıp da alerjin yoksa deneyip yiyebilirsin🌸
NurZenkin Ars2223 yoğurt,kabak çekirdeği,maden suyu kırmızı et ,ceviz fındık vs . , süt,avakado,dondurma nesquik bunları biliyorum
Delice_zeytin Ars2223 suan 35+4 teyiz. Geçen hafta 2620 gram idi . Haftasıyla uyumlu güzel dedi doktorum . Yeşil mercimek nohut çiğ kuruyemiş muz aşurelik buğday tecrübe ettiklerim
Mermaiddd Ars2223 be. Hamileyken kilo yapan ne varsa yedim bebek kilolu olsun diye 72 falandır hamileyken 92 ile doğurdum bebek 2.830 gr doğdu 🤣
Gunduzanne Ars2223 ay nasıl moral oldu anlatamam şu yazdıkların okadar korkuyorum ki kendimi sıkıyorum yiyim diye ama midem sürekli ağzımda yani… sonralardan alabilicekse kilo sorun yok🥹