Ars2223 Yeliz_kurt tatlı patates ve avokado harici tüketiyorum ondan da hamilelikte tiksindim başlarda çok yedim ondan oldu galiba
Ars2223 ayse2205 evet olablir ama eşim vs iri olduğu için bebekken. Bende öyleymişim ondan iri olur diye beklemiştim
Ars2223 ilaymom kilo alımım durdu benimde zor birşeyler yiyorum çocuk mideme baskı yapıyor ondan az yiyorum galiba diye düşünüyorum bende
ilaymom Ars2223 hem çocuktan olabilir hemde havalar cok sıcak iştah kapanması da olabilir, Allah hepimize yardım etsin
Ece5454 Ars2223 aynı durumdayım kilosu biraz geri onun için her gün kefir, kuru kayısı, kabak çekirdeği, süt, ceviz, yumurta, beyaz peynir yemeye çalışıyorum. 31inde randevum var bakayım işe yarayacak mı meraktayım 😂
Razismom Ars2223 kimse yulaf yazmamış 😊kahvaltıda tüketiyorum hem kabızlığı önler hemde bebeğe kilo aldırıyor… Yeşil mercimek ve nohut ayrıca😊
Ars2223 Razismom yeşil mercimeği bugğn annem de dedi hemen tükettim o kadar çok şey deniyorum ki 2-3 gündür neyin kilo aldıracağını da anlamayacağım bu gidişle 😂
Ece5454 Ars2223 31inde haberleşelim bakalım hangimizin yedikleri daha çok işe yararsa ondan devam ederiz zorla yiyorum resmen 😂