Sydaglsen nesli123- valla çözümü varsa nolur yazın. Göbeğime sürdüm çatlak kremi+hindistan c. Yağı göbeğim çatlamadı henüz ama basenlerim bacaklarım çok fena durumda bu beni baya üzüyor
nesli123- turanmom ne zaman kullanmaya başladınız. Bu tamamen şans işi ona karar kıldım. Bi kadın doğum sonrası hemen başlamış sabah akşam sürmüş şuan belli bile değil dedi. Lazer de öyle belki bana etki etmicek hiçbiri ama denemek zorundayım
Doli Arkadaşlar ennnn iyisi WELEDA butter. Avrupa’da bir numara zaten. Onu kullanınca başka hiçbir şeye gerek kalmıyor
Nurbyk0306 nesli123- ilk gebeligimde nekadr yağ kullansamda ne surduydem fayda etmedi yine çatladı göbeğimden tut bacaklarima kadr buseferki hamileligimde saldım artık hic bişey kullanamama çözümü buldum😂
Nurbyk0306 nesli123- yok hayır normalde de çatlamaya meyilli bir vücut yapım vardı zaten kilo alıp verdiğimde de catlardi hamileliğimde de önüne geçemedim malesef
Aleve 37 ye girdim karnım hiç catlamadi ins çatlamaz bu saatten sonra ama popom ful çatladı zaten vardı daha da arttı 😢
aloevera nesli123- 36yq kadar çatlamadım. hindistan cevizi yapı saolsun. 36 bitince durduramıyorsun. ya sürekli yaplı gezmen lazım ya da ara ara çatlakların olacak. malesef
Aylaa123 nesli123- valla ona hiç çözüm yok tamamen genetik birşey ben kilo alınca bile çatlıyorum pehlivan gibi yağlanıyorum ama eminim sonlara doğru dünya haritasına dönücem annem 5 tane çocuk doğurmus vucudu bebek gibi bir tane bile çatlağı yok 😂
Huda-27 nesli123- ne yaparsan yap çatlayacaksa catlıyo bir arkadaşımla aynı dönem hamile kaldık benim kullanmadığım yağ kalmadı 25. Haftadan sonra çatlamaya başladım o arkadaşım da hiç birsey sürmedi 3 çocuğu var sıfır çatlak
nesli123- Huda-27 Canım onu tecrübe ettik zaten😂 benim sorduğum şey çatlak için tedavi yaptıran var mı memnun kalan var mı
zzeynepyldrm Maalesef genetik çok önemli ben vücut yağı ve bol nemlendirici krem sürdüm sabah akşam yine de çatlağım oldu