Gul-5757 asyabsk 39 artı 5 oldu teşekkür ederim darısı bekleyen herkese 2 cm açıklığım evdeyim bekliyorum ağrılar gelip gidiyor
Guler1402 Gul-5757 bende 39+5 oldum benimde 1 saattir hemen hemen başladı ve bağırsaklarım çok hareketliydi bugün hadi inşallah doğuruyorumdur diye dua ediyorum 🫣
Gul-5757 Guler1402 ayy hadi bakalım inşallah benim direkt ağrı ile başladı sabah 7 de şu an 5 dk da bir oluyor ama daha dayanılmayacak gibi değil bekliyorum evde
fidanylcn Gul-5757 ağrı eşiğiniz yüksektir belki 5 dakikada bire düşünce acil hastaneye gitmeniz gerek diye biliyorum
fidanylcn Gul-5757 ayy ben çok sters olurum yetişemem diye evde ya da yolda doğururum diye ödüm kopuyor
Gul-5757 fidanylcn hastane yakın bi de kendim ebe olduğum için rahatım herhalde bilmiyorum 😂bi de ilk doğumda öyle fırt diye çıkmıyor maalesef
fidanylcn Gul-5757 bizim hastane uzak biraz ilk doğum olduğu için pek bir bilgim yok sancım başlar başlamaz hastaneye koşarım kessin fksöjfldjfldjf
Gul-5757 fidanylcn kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap canım benim ama tavsiyem tanıdığın ortamda olman olabildiğince 🌸