ectsc Merhabalar, hamileliğimi yeni öğrendim, kontrolller ve doğum için bir doktor seçmem gerekiyor. İstanbul avrupa yakasında güvendiğiniz doktorlar varsa isimlerini paylaşabilir misiniz? 🙏🏻
Ysmnpmk ectsc asya Hastanesi’nde oğuz hocaya gidiyorum çok çok memnunum tavsiye ederim. Muayene ücreti de 900 TL
DEF_ikiprensbirprensesmom ectsc zincirlikuyuda açılması planlanan bir hastane var adı Medicana bildiğimiz Medicana hastanelerinin şubesi yani 😊 5 aydır hastanenin açılmasını bekliyoruz o sebeple böyle yazdım. Benim doktorum Şişli kolandan oraya transfer oldu eğer açılırsa hastane doğumum orda olacak yetişmezse doktorumun yakın arkadaşı başka bir medicana şubesinde onunla ilerleyeceğiz. Ama sizin hamilelik yeni mutlaka açılacak bu hastane inşallah kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim. Doktorumun adı Fatma Seda Öztürk. Emin olun ki ben çok kadın doğumcu gördüm. Geçmişim biraz yoğun bu konuda ama Seda hocam gibisine gerçekten rastlamadım. Muhteşem bir doktor. Kesinlikle en azından bir kere muayene olun sonra zaten vazgeçemezsiniz 😊 Sonrasında da çocuk doktorumuz yine kolandan oraya geçen Burçin Hatipoğlu olacak. Kızımın doktoru da o zaten 💜
M-Urass_Mom ectsc Liv Hospital Tamer hocayı şiddetle öneririm. 15.020. bebeğini doğurttu geçen gün 💕🧸
Sevcan62 Ysmnpmk asya hastanesinde Hakan hoca çok iyi benim ameliyatımı da o yaptı Tekirdağ’dan gelen hastaları bile var ben Büyükçekmece’ye taşındım gidemiyorum uzak diye yoksa kesin giderdim
nuurmiss Ysmnpmk hani bazıları doktorla her hangi bir sorun olduğunda wpdan konuşuyor ya oğuz hocada o mümkün mü
Ysmnpmk Sevcan62 evet hakan hocada iyiymiş duydum. Ama muayene ücreti biraz daha yüksek onun. Ve benim tüp bebek doktorum vesilesiyle oğuz hocaya gittim☺️ çok şükür çok pozitif ve aşırı eğlenceli güler yüzlü bir doktor. Yaa uzağa gitmeniz kötü olmuş ama önemli olan iyi doktor bulabilmek inşallah şuandada memnun olacaginiz doktoru bulmussunuzdur☺️☺️
Sevcan62 Ysmnpmk evet duydum 1200 tlymıs muanesi Asya hastanesinde suan doğum fiyatları nasıl peki ? Buradaki doktorum da iyi oda tüp bebek uzmanı ben hamileliğimin 15. Haftasında tanıştım kendisiyle çok ilgili bir doktor ☺️
Ysmnpmk Sevcan62 valla bildiğim kadarıyla normal 20.500tl sezeryan ise 25.500muş canım. Daha kendim sormadım her gittiğimde unutuyorum arkadaşa sordurdum😀😀 şanslısın o zaman canım iyi bir doktor bulmuşsun🥰
Sevcan62 Ysmnpmk teşekkür ederim canım Kolan da da 28 bin fiyatlar dudak uçuklatıyor da yapacak bir şey yok sağlıkla gelsinler 🙏🏻💕
Ysmnpmk Sevcan62 rica ederim canım 🌸 valla fiyatlar pahalı ya Allah yardımcımız olsun hepimizin 🤲 zaten tek duam o sağlıklı dünyaya gelsinde gerisi boş
ectsc M-Urass_Mom livde fiyatlar nasıl acaba? Temiz ve güzel bir hastane olduğunu biliyorum tercihim olabilir. Özel sigortam var ama kadın doğumu kapsamıyor sanırım. Kontroller ve doğum hakkında yakın zamanda doğum yaptıysanız bilgi verebilir misiniz?
M-Urass_Mom ectsc Henüz doğum yapmadım ama 50 bin liraya anlaştık normal doğum için. Muayene ücretim 3200 oldu
ectsc M-Urass_Mom Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için, yarın arayıp görüşeceğim. Sezeryan gerekirse eğer, ihtimali görüştünüz mü?