Suhedaksy Kızlar kolestazım oldugu ıcın 37. Haftada doktor bebegi alacagını söyledi ama ben 38e kadar beklemek ıstıyorum kolestaz olupta 38 de dogum yapan var mı ?
Elifff12 Suhedaksy bende de kolestaz var bugün doktora gittim biraz daha beklesek olur mu diye sordum olur ama riske atamam dedi bende 37 haftalık olunca doğum yapıcm ve benim değerim 22 çıktı
Zhr-arsn Bide benim doktor çiğer geliştirici iğne yapalım dedi ben istemedim değerlerim fırlar diye siz iğne yaptınızmı
Suhedaksy Zhr-arsn bugun tam 35. Haftadayım 37 de alalım dedi hayır ıgne vs söylemedi ilk degerım 10.3 du sonra hastanede yattım ursactive hap kullandım hala kullanıyorum değerim 7.9 a düştü
Galya15 Suhedaksy bahsettiğiniz değer safra asidi sanırım 37 kötü bir hafta değil doktor seni riske atmak istememiştir
Galya15 Suhedaksy 7.9 a düştüyse gayet iyi 8 den sonrası sıkıntı diye biliyorum benim bulunduğu şehirde safra asidi testi yapılmadığı için alt ile önlem alıyoruz
Suhedaksy Galya15 anladım çok gecmıs olsun ben mersindeyım hastaneler yapmıyordu özel labaratuvara gönderdik testi