Bir_tirtilannesii Maviss718 Almira Nehir Mina Sare Aren Arya Asya Alya Kızlarda çok fazla çeşit var karar vermesi zor oluyor ☺️🌸
Busra_yenigun47 Maviss718 biz efnan koyacaz Allah’ın izniyle anlamı da cennetteki güzel gözlü kız demek
Busra_yenigun47 Maviss718 lütfen bu konuda kimseyi dinlemeyin çünkü millet herşeyi der, onlar bizim çocuğumuz onların dgl, banada aynı şeyi yapıp duruyorlar kimseyi takacak dgliz biz beğendiysek bitmiştir.
Maviss718 Busra_yenigun47 doğru diyorsun canım ama bende emin olamadım sanırım çok kararsız bir insanım oyüzden 😌
Mzzz Benim ilk kizimin adı Zeynep Asya ay ona bile laf eden oldu Asya ne falan 2. Kizimada elif deniz dedik inada laf ettiler 😂😂 oysa ki bilindik çok kullanılan isimler olmasına rağmen böyle oluyorsa değişik bir isim olsa eyvah eyvah 😂 lavinya alina Alin efnan 🤗☺️🥴😂
Ezginur1989 Maviss718 sizin cinsiyet tahmini olarak kan yenileme ve çin takvimi e göre cinsiyet doğru gösteriyor mu
Ezginur1989 Maviss718 yani çin takviminde ve kan yenileme de cinsiyet kız çıkıyor mu bu 2 sinin doğruluğunu merak ettiğim için soruyorum
Maviss718 huysuz__ evet yaaa benim ilk bebeğim bide normal hayatta da çok kararsızım o yüzden doğurana kadar karar veremicem sanırım😂 içime güneş ismide sindi bilemedim güneş mavi inci arasındayım 😌
Minat9496 huysuz__ kesinlikle isme göre çocuklar şekilleniyor kaderi oluyor buna inanıyorum oğlumun adı Aras herkes Araslar çok yaramaz diyorlardı gerçekten oğlum öyle sizinki de cilveli bıcır bir kız olur ismi öyle geldi sağlıklı olsun çok tatlı isim
huysuz__ Maviss718 o kadar haklısın ki beğendiğin birden fazla olunca daha da zor hale geliyo, Güneş de İnci de çok hoş bir isimler Mavi daha hoş ama rengini sevdiğimden midir nedir😅
Maviss718 huysuz__ ben mavide karar kılmıştım aslında ama etrafımdaki herkes şöyle böyle dedi zaten kararsızım o yüzden bi uzaklaştım ama içim halen daha mavi diyor bilemedim 😂