Maviss718 Kızlar isim önerilerine açığım. Çok kararsızım fikirlerinizi bekliyorum değişik böyle anlamı güzel bişeyler olsun 😂🥰
huysuz__ Maviss718 Börte olcak bizimki gerçi hala tam karar veremedik ama 😅görüşünü güzel akıllı kadın anlamına geliyor, Moğol kökenli
Maviss718 Neferut insanlar kötü kötü diye diyee moralimi bozdu terazi burcu olaraktan çok kararsız kaldım 😂😌
Maviss718 huysuz__ ilk defa duydumm canım sağlıcakla gelsin çok kararsız kalıyor insan yaa ne zormuş😂
Neferut Maviss718 hayır insanlara zaten hiçbir şey beğendiremeyiz öyle düşünme lütfen mavi çok güzel isim ve nadir hepsinden farklı olur prenses, önemli olan senin beğenmen bide ♥️
Busra_yenigun47 Maviss718 lütfen bu konuda kimseyi dinlemeyin çünkü millet herşeyi der, onlar bizim çocuğumuz onların dgl, banada aynı şeyi yapıp duruyorlar kimseyi takacak dgliz biz beğendiysek bitmiştir.
Maviss718 Neferut evet canım doğru diyorsun takmıyordum aslında ama sürekli olunca da insaan bi düşünüyor 😌
Maviss718 Neferut teşekkür ederim canımm siz yinede fikir verin de been doğuma 2 ay kaldı 2 aya kadar kesnleştiririm heralde bu kararsızlıkla zor ama 🥰
Ezginur1989 Maviss718 sizin cinsiyet tahmini olarak kan yenileme ve çin takvimi e göre cinsiyet doğru gösteriyor mu