Seyda89 Marayyy bu konuya odaklanmak, kafaya takmak ve ister istemez streste etkiliyor. Biraz oluruna bırak bir şey yapmadan. Baktın olmuyor o zaman alterntf yöntemler denersin.
Marayyy Seyda89 ben basına böyle birşey gelip nasıl bi tedavi uygulanmışlar diye açtım postu ama takmıcam bu ay elimden geleni yapıcam
Gulay01 Marayyy bennbundan dörrt sene evvel iki adet cikokata kistinden büyük bir ameliyat gecirdim doktorum ilk senengebe kaldın kaldın yoksa işin zor dedi Mallesef üstünden üc sene gecti cünkü o donem bekardım fakat o donem yasadıgım baska sıkıntılardan bana panık atak geldi ve yememe içmeme okadar dikkat ettim ki 6 ayda bir kan tahlili yaptırıp degerlerimi düzeltmeye çalışıyordum sana kesinlikle tavsiyem su karatay ı dinle sıfır şeker sıfır ekmek herşeyin dogalı kitaplarını arastır bunun yanında ümit aktas yavuz dizdar onlarıda oku öğren o dönem ben d vitaminimi yükselttim cok ttitiz bir şekilde yediklerime dikkat ettim tek tatlı karatayınnkayısı toplarıydı omega kullandım k2 içtim b12 yükselttim. Karbonhıdratı cok azalttım ıkı sene bıyunca ne sekerm cıktı ne tansıyon ne carpıntı kansızlıgım bile gecmişti bana önceden karnın yapısıklık icinde ameliyattan dolayı hemrn tüp bebek dene diyordu doktorlar evlenir evlenmez hamile kaldm plansız oldu hatta cünkü tüm doktorlar nerdeysr kısırlıktan bahsediyordu özetle ne yiyip ictigimiz vucudumuzu olusturuyor hücreler kan birkaç ayda sürekli yenileniyor vucutta bir hata varsa eger bagısıklıgı kuvetlendirirseniz kendini onarmaya baslıyor benden size tavsiye
Rengarenkdusler Canım çikolata kisti gebeliğe engel olusturabiliyor diye biliyorum harici olarak polikistik over kilolu degilsen ve cok buyuk hormon sıkıntın yoksa sorun yaratmıyor bendede var ve 18 haftalik hamileyim elhamdulillah 😇
Marayyy Rengarenkdusler çikolata kistim cok ufak doktorum engel olmaz zorlaştırır uzatır dedi ama bilmiyorum polikistik över sadece görünümü var bende
Rengarenkdusler Marayyy canım pol.over zaten yumurtalarin atilamayip kist olarak kalıp rahimde polikistik bir goruntu vermesine sebep olur yani rahatsizliginla barış derim her şeyden once bana da 3 doktor yumurtaliklarin polikistik yapida ama kilon olmadigi icin duzenli adet goruyorsun hemen olmayabilir 6 ay dogal yoldan deneyelim daha sonra catlatma asilama tup gibi yontemleri dusunuruz dedi gerek kalmadi ilk ay oldu sukur dedigimbgibi kilon varsa ondan kurtul pol. over engeli yormaz seni o zaman.
Sez Marayyy canım şuan 7+6 günlük hamileyim sol tarafımda çikolata kisti var sağ tarafımdaki yumurtalıktan bebeğim olmuş çok şükür benim kistim olduğundan haberim dahi yoktu mucize ama Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin . Doktorum bana kist varken gebeliğin riskli olduğunu ağrılı olduğunu söyledi . Kistle hamile kalmamında mucize olduğunu dile getirdi bence sen iyi bir doktora git ❣️ Kiviyi de bol ye inşallah yararı olur ♥️
Sez Marayyy birtane cikolata kistim var ilk doktorum 7 cm demişti dün araştırma hastanesinde 5 cm denildi ve erken doğum riski de taşıyormuş 😐
Selinnnncim Marayyy infolic combi be clİfeballıbitkisel macun kesinlikle kullanmalısın dua edeceksin bana çevremde çok kullanıp hamile kalan oldu
Pcoslubiranne Marayyy pcosluyum 6.ayda tedavisiz hamile kaldım.kilo varsa kilo verin ve kafaya takmayın.Cikolata kistini bilmiyorum ama evet o da engelmiş hamile kalmaya.Pcosun derecesi de önemli tabi.
Marayyy Pcoslubiranne polikistik yeni olan birşey ve görünüm var kistim de küçük bilmiyorum engel olurmu
Rengarenkdusler Marayyy hormonlarına baktırsana kuzum bi bi normal hormonlara bakiyorlar, birde adetin 2. Ya da 3. Gunu baktiklari hormonlar var once onlar duzenlensin ki kilo rahat verebilesin cunku hormon bozukluklari metabolizmanida yavaslatir hemde duzelmesi gereken bir hormon duzeyin varsa kilo verene kadar tedavide olursun
Pcoslubiranne Marayyy pcos sonradan olmaz dogustandir sadece etkisi azalir ve artar.hormon degerleriniz önemli bu durumda ne kadar dengeli ne kadar dengesiz.doktor en iyisini bilir ben pcosluyum ve rabbim bana nasip etti.
Ebru0714 Marayyy ınstagramda mucize.dogada diye bi sayfa var pko için bitkisel yağlar var ben aldım bu ay faydasını gören çok fazla. Önümüzdeki ay aşılama yapilacak onu desteklemek için aldım umarım rabin gönlümüzdekini verir.
SimaTuranAslankaya Marayyy bnm iki tane pko vardı inofolic combi verdi doktorum ikinci kutu bitmek üzereyken hamile kaldım