Aycanby Kızlar hastane çantalarınızı kaçıncı haftada hazırladınız 30+4 oldum erken mi daha hazırlamak için
h_ulsy94 Aycanby 35 haftalik oldum 33de yavas yavas hazirlamaya basladim bez depent filan kaldi sadece onlarida alinca tamam
Gizem9688 Aycanby valla baslayin. Bitmiyo hemen. Ben 30 da yika utule yerlestir basladim. 33 te hastanr cantasina başladım. P.tesi 35 olcaz daha bitmedi
NM_mom Haftamdayım henüz hazırlamadım bi kaç güne hazırlıyıcam inşallah🙏🏻 ilk doğumumda da bu haftalarda hazırlamıştım🫣
HelloooMomy h_ulsy94 Canımm depend koyunca lohusa kiloduna gerek kalmıyor değil mi? Ben iki paket aldım dependi onu götüreceğim. Sıcaktan dolayı sık sık değiştiririm diyorum ama iç çamaşırı lazım oluyor mu onu bilemedim 🤭
h_ulsy94 HelloooMomy ben iki dogumda da sadece depend kullandim camasir giyilmiyor rahat oluyor ilki normal dogumdu ikincisi sezaryen normal gece pedlerinden almistim o zaman onlari evde kullandim
Enfal_06 Aycanby inan o enerji bana gelmiyor bilmiyorum herkeste mi oluyor benim mide bulantısı kusmam geri dönmüş böyle nasıl olacak bilmiyorum
Rumay Ben 28 de yikama ütüleme başladım şuan 32 oldum hala çanta hazır değil, alacağım şeylerin siparişini verdim.hepsi gelince 33 34 gibi çanta hazır olur diye tahmin ediyorum
Aycanby Rumay benim hepsi geldi de sadece erken mi diye tereddütte kaldım sağlıkla vaktinde gelsin bebişler
Aycanby Enfal_06 o enerji inan bende de yok bel ağrısı kasık ağrısı cekiyorum ama daha fazla gecikme gün geçtikçe daha da ağırlaşıcaz daha zor gelicek