Bende beklemedeyim 39+5 haftalığız normal doğum olucak Allâh nasip ederse ama hiçbir belirtimiz yok

38songul 42 e kadsr beklenşyor sonra suni sancı veriliyor kendiliğinden baslamayabiliyormus sancılar 😭😂

38songul ben Temizlik yaptım halı falan sildim odamı toparladım 39+5 de korunmasız ilişki oldu ertesi gün nisanim geldi gecesinde doğum başladı. Nisan gelince sıcak duşa girdim çömelip kalktım bazı hareketler yaptım sabah nişan gece 12 de suyum geldi sabah 7 de doğdu. Sağlıcakla kucağıniza alın inşallah

Selcennnn gözünüz aydın çok sevindim adınıza sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi 🙏🐣 darısı bana ve doğumu bekleyen tüm hamiş annelere olsun insllah 🙏 bizde ,37+5 haftalıgz bekliyoruz geçen salı doktorum çatı muaynesi yaptı bu salı birdaha yapacakms banada hiç doğurmucakmsm gibi geliyor ya 🙈adet sancıları gibi ara ara sancım oluyor ebe dedi bu iyi bisey bebek kendini doğuma hazrliyor bu arada nasıldı doğum süreciniz?

Alparslanmom__ teşekkür ederim 🫶 şimdi nasipse 2. Bebeğimi kucağıma alacağım 😂ben çatı muayenesi yaptırmadım pişman oldum çünkü doğum anında öğrendik çatının dar olduğunu o yüzden biraz zor bir dogumdu çok fazla dikişim vardı eşim yanımdaydi belime sıcak su tuttu o rahatlatiyordu çömelmek çok ise yarıyor bebeği aşağı itiyor zordu ama geçti o doğduğu an dunya durdu ve hepsini unuttum🥹sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah Allah yardımcınız olsun 🫶

Selcennnn önceden spor pilates falan yaptnzmi? Kaç kg doğdu bebiş ikinciyi de normal doğum mu istiyorsunuz?