Babymom07 Meryem2121 bende kullanıyorumda pek faydası olmadı siyatik sinirine baskı yapıyor sanırım benimki
Meryem2121 Babymom07 olabilir her annenin gebeliği farklı oluyor sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi 😊❤️
Meryem2121 Eda1254 ama daha erken ya döner büyük ihtimalle benimkininde baş aşağı olamasina doktor sıkıntılı erken doğum olur demişti
Eda1254 Meryem2121 yaa bende doktor sorduğumda olabildiğince uzanın dedi ikinci gebeligim benim oyuzden biraz aşağıda oluyormuş bebekler ay daha gelmesinler zamanında gelsinler sağlıcakla inşallah ama tabi bu ağrılar bazen korku yaratiyo
Eda1254 Meryem2121 rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin benim ilk çocuğum erkek şükür ikincide kız olucak
Derinmom Eda1254 ben de 34+2 yim. özellikle sol kasıgımda belirgin bir agrı oluyor. bebek asagıya dogru baskı yapıyor gibi geliyor. karnım sertleşiyor.
Eda1254 Derinmom bendede oluyo burda post açmıştım herkes karın seresmesini söylemiş ara ara oluyomus bende şimdi belimin ağrısı sol kalçama doğru vuruyo yürürken bile nefes aldirmiyo artık ilk hamileligim daha rahattı
Fatma_ecem4 Eda1254 aynı bende öyleyim 34+6 dayim belim kasıklarda ağrı var sertleşme oluyor Arada pazartesi kontrolüm var
Simge22 Eda1254 bende de hem ishal hem şiddetli bel ağrısı 34. Haftadayiz yalancı sancılar mi çözemiyorum