Hulo2105 Alparslanmom__ 31. Haftada 3 hafta sonra gittim 34 te yani. 34 ten sonra 13 gün sonra gel dedi 31 inde gidicem işte 36 haftalık oluyorum. 36 dan sonra da 1 hafta sonraya randevu aldırdı 6 ağustosa. E zaten 38+ 5 te doğum var bir daha çağırır mı bilemedimm sancı vs bişey varsa belki son kez gel der
Alparslanmom__ Hulo2105 anladım sağlıkla hayrlısi ile kucağıniza alırsnz insllah bebisinizi pozitif doğumlarninz olsun 🙏😊🐣🌸
sb17 G270498 37+5’iz, bir hafta sonra ameliyatımız olacak bence, ama tarihi pazartesi alacaz. En son 37+2’de 3 kg olmuştu sanırsam
Ssem G270498 36+3 teyim bebeğim 3 kilo haftaya çatı kontrolüm var normal doğum düşünüyorum hayırlısıyla bakalım herşey nasip kısmet 🤗
Alparslanmom__ Ssem sağlıkla hayrlısi ile kucağınıza alirsnz inşallah bir avzada su gibi doğumlarimiz olsun bizde normal bekliyoruz 37+5 haftaligiz 🫄🙏
Ssem Alparslanmom__ amin amin inşallah hepimiz için hayırlısıyla 🤗 sizede bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allah 🤗 aramızda 1 hafta varmış 🤗
Mikrofon0 bildircinn çekinerek soruyorum ama çatı muayenesi uyarıyorsa ilişki de uyarmaz mı ilk gebeliğim pek bir bilgim yok ama mantık aynı gibi geliyor
Alparslanmom__ Mikrofon0 evet son aylarda normal doğum icin açılma olsun diye ilişkiyi de öneriyorlar zaten
Mikrofon0 Alparslanmom__ demek istediğim uyarılma işi sadece doktorun 39 veya 38 de alttan muayene etmesi ile alakalı bir durum değil o zman her ilişkide uyarılıyor
SbLBrk 37+3 um bugun ve 37+5 yani ctesi spinal sezeryan ile dogum olacak kismetse. Hafta basi kilosu 3200 boyu 51 cm di. İns hersey yolunda gider hepimiz icin🌸