Serfgm_11 Kuzeymom_ ikinci doğumuma kadar 5 yaşındaki oğlumla bizde hiç ayrı kalmamıştık ama yapacak bişey yok mecbur ablam ona baktı, annem benimle hastanede kaldı. İnsanın gözü arkada kalıyo ama elden de bişey gelmiyor malesef
Kuzeymom_ Serfgm_11 benim oğlum 2 yaşında bende babaannesine bırakıcam eşimle birlikte bakacaklar benim yanımda da annem kalacak
Serfgm_11 Sydaglsen o korku bende de var. Ne zaman geleceği belli olmaz sonuçta. Rabbim zamanında hazırlıklı bi şekilde gidip sağlıkla ve kolaylıkla doğum yapabilmeyi sağ salim kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah
artikbiranneyim Serfgm_11 bizim de son 50🤗 ama muhtemelen daha erken gelicek. Gün geçtikçe heyecanlanıyorum 🥹🌸
Serfgm_11 Yesimdeniz ya hadi hayırlısı. Sağ salim hayırlı kolay doğumlar diliyorum. Allah yardımcınız olsun inşallah 😊
esdemiralay Serfgm_11 gerçekten günler uzuyor gibi geliyor artık 7.ay hiç bitmedi.Hep 37-38 de doğar diye hesap yapıyorum ben de
Serfgm_11 esdemiralay hayırlısı olsun inşallah. Beklemekten başka yapacak bişey yok. sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum. Allah hepimizin de yardımcısı olsun inşallah 😊
Eylem_96 Serfgm_11 Bilmiyorum ki doktor bir şey söylemiyor daha çatı muayenesi de yapmadı 37. haftada yapacak. Sizin belli oldu mu
Serfgm_11 Eylem_96 benim bu 3. gebeliğim. Diğer ikiside sezaryen olduğu için bu da sezaryen olacak. O da muhtemelen 38. haftada olur diye tahmin ediyorum. Allah’tan o zamana kadar bir sorun sıkıntı çıkmazsa tabi