hepoyleolurzaten__ qusel Kesinlikle yeni dogumdan çıkmışsın odada büyük çocuk zapt edemez devamlı milletin yanına gider ki ağrısı da olur bayanın ya eşi bakicak ya kayınvalidesi başka seçenek pek fazla yok bu devirde konu komşuya da güven olmuyor etraf pislik dolu kendinden ödün vermemesi gerekiyor
Annemucize prens_prenses_annesi çocuğunuz çok küçük izin vermezler bu sorumluluğu alamazlar ziyaret dahi yasakken ordaki hiçbir çalışan bu sorumluluğu alamaz maalesef eşiniz bir gün izin almaya çalışabilir belki yada hastane idaresiyle görüşebilirsiniz servisteki ebe hemşire yada doktorun sorumluluğunda onların kalabilir diyebileceği bir durun değil hastane idaresi ancak bu sorumluluğu alıp kalsın derse belki olabilir ama onlarında alacağını sanmam. Birde odalar tek kişilik değil iki kişilikse yine izin verilmez zaten. Yada vazrb doğumhane ve servis aynı yerde oluyor ondada izin verilmez
Cudana Eşinizin babalık izin hakkı var 3 gün kesin, bazı yerler 5 gün veriyor. Memuriyette de 10 gün. Yani izni yok gibi bir şey mümkün değil, bakacak, bakmak zorunda.
Ayshe-h prens_prenses_annesi odanız tek kişilik ise eşe izin veriliyor diye biliyorum ama çocuk için emin değilim özel oda yani tek kişilik oda olursa konuşun bi
Elifinannesi33 prens_prenses_annesi sürekli bahane üretmek yerine çözüm odaklı olsanız bakıyorum size ne çözüm sunsalar şöyle böyle denilmiş. Bırakın 1-2 gün duruvern kayınvalideniz yeterli eve çıkınca iki çocukla da siz ilgilenin. Neticesinde baştan kimseye güvenerek bebek yapılmamış belliki bakar yardım eder diye. Max 2 gün için sevmediğiniz kişiye bile katlanılır maksat çocuk gücende olup bakılsın sizde sağlıcakla doğurup gelin