Merve_kucuk Dne122 28 Nisan dan hesaplanıyor 3 gün içinde tuttuysa işte erkek yoksa mayısa kalıyor mayısta da kız çıkıyor ☺️
Yesillendik_ Merve_kucuk benimki 30 nisan adet başlangıcı ve adetim 9 gün sürdü mayista hamile kalmış oluyorum mecburen hep nisan diye hesapliyordum😂 erkek cikiyordu
Benimminikim Merve_kucuk bana da bakar mısınız doğum tarihim 10.06.1999 son adet tarihim 22 haziran ama geç döllenme oldu fark ediyor mu
Symnr24 Merve_kucuk çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı sıhhatli doğar güzel bir kızım olur 🥰 bir oğlum bar hepimizin hakkında hayırlısı olsun . Cinsiyeti öğrendiğim zaman bende yazarım 💐
Nihal_04 Merve_kucuk 04/02/1997 Son adet tarihim 19 haziran gebe kaldım 03/07/2024 galiba bana da bakar mısınız
Symnr24 Merve_kucuk 10+5 de detaylıda erkek olduğunu söyledi 🫣 kız demiştiniz . Değişir mi bilmiyorum şimdilik sonuç bu 😂
Merve_kucuk Symnr24 Bende detaylıya kadar oğlum olacak sanıyordum ama kızım oldu ☺️😁 rabbim gönlünüze göre hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🙏🏻
Merve_kucuk Benimminikim 22 haziran ama geç döllenme oldu fark ediyor mu Temmuz da hamile kalmışsındır. Erkek çıkıyor. Haziran da kız
Kubrabsyg Merve_kucuk 18.10.1998 26 Mayıs son adet tarihim Ama Haziran 5 6 sı ilişki oldu birdaha olmadı 😌 bu iki günden birinde hamile kaldım Banada yorumlar mısınız
Kubrabsyg Merve_kucuk yapmaaa 🥹 bitane 1,5 yaşında oğlum var kızım olsun son artık diyorum inşallah tersi çıkar hayırlısı