Nisa10 Kubraalp67 vardır sanırım emin değilim lohusa şerbeti falan da geliyor odaya ben beğendim gayet
Mavili36 Arse65 doğum paketinden memnun musunuz bende düşünüyorum daha 6 haftalık ama kararsız kaldım 55 bin dediler
rsb-mjde92 Arse65 36+4 teyim bn de . Benim gittiğim hastane de acil kadın doğum nöbetçi doktor yokmuş yeni öğrendim bu yüzden değiştirmek istiyorum hatta araştırdığım kadarıyla Florya da da her zaman olmuyor sizin doktorunuz acil durumlar için bir şey dedi mi
Arse65 rsb-mjde92 valla doktorum acil bir durum olursa acile gel benim hemen haberim olur gibisinden konuştu evet
Teacherr Kubraalp67 ben 2021 de doğum yaptım doğum fotolarım falan cok güzel videosu da var. Masal fotoğrafçılık işe anlaşmalı bakabilirsiniz ınstadan. Dışardan organizasyon falan olmuyor buraya yaptırıyorsunuz her şeyi
hamileyimkiben rsb-mjde92 zorunlu Sezeyan oldum son dakika gece 2:40’ta sabah beşe kadar bebeği yanıma getirmediler tahlil sonuçları çıkmadan bir tek bundan şikayetçiydim onun haricinde çok güzeldi
hamileyimkiben rsb-mjde92 evet laboratuvar kapalıymış sonuçlar geç çıkmış o yüzden gündüz olsa daha kısa sürermiş
Hannah Hlimee Çamlıca Medicalpark tam olarak nerede ben baktım göremedim, bi ara Göztepe’ye gidiyordum ama sürekli zam geldiği için değiştirdim en son 55 bin olmuştu hatta