Hlimee rsb-mjde92 7 Temmuz da yaptım Çamlıca medicalpark da 32.000 Spinal sezeryan doğum İki gün yatış
Hannah Hlimee Çamlıca Medicalpark tam olarak nerede ben baktım göremedim, bi ara Göztepe’ye gidiyordum ama sürekli zam geldiği için değiştirdim en son 55 bin olmuştu hatta
Hilalsny iremree muayene ücreti ne kadar qcaba ? Vr pakrt şeklinde alınıyor diyorlardı o şekilde birley var mı acaba
Kubraalp67 Doğum yapanlara bir sorum olacak Medical Park hasteneleri bebek doğduğu zaman kendi kıyafetlerini giydirip öyle mi getiriyorlar annenin yanına.
rsb-mjde92 Kubraalp67 Bn yeni görüştüm Florya Medicalpark ta bazen ulaşamıyoruz aile yakınlarına bizim kendi logomuz olan kıyafetlerimiz var onları giydiriyoruz dediler yukarı çıkınca siz istediklerinizi giydiriyorsunuz dedi bebek hemşiresiydi bizzat
Kubraalp67 Nisa10 teyzem benle inatlaştı da ondan sormak istedim 5 yıl önce Kendi doğum yaptığında hastanenin kendi kıyafetlerini giydirip getirmişler çocuğunu yanına. Ben yoktur şimdi o uygulama dedim inatlaştı durdu.
Nisa10 Kubraalp67 ama fotoğraf çekimi var o çok hoş taburcu günü kendimi toplamıştım eşim bebeğimle güzel bi çekim olmuştu
hamileyimkiben rsb-mjde92 zorunlu Sezeyan oldum son dakika gece 2:40’ta sabah beşe kadar bebeği yanıma getirmediler tahlil sonuçları çıkmadan bir tek bundan şikayetçiydim onun haricinde çok güzeldi
Kubraalp67 rsb-mjde92 rsb-mjde92 rsb-mjde92 ben de önümüzdeki hafta kontrole giderken sorayım neler hazırlamam gerektiğini pek bilmiyorum. Bebek için lazım olacak şeyleri öğrensem iyi olur.
Tubi2929 Bende Keçiören medical parkta yapacağım Ankara da. Gayet memnunum inşallah doğumda da memnun kalırımmm
Nisa10 Kubraalp67 vardır sanırım emin değilim lohusa şerbeti falan da geliyor odaya ben beğendim gayet
Teacherr Kubraalp67 ben 2021 de doğum yaptım doğum fotolarım falan cok güzel videosu da var. Masal fotoğrafçılık işe anlaşmalı bakabilirsiniz ınstadan. Dışardan organizasyon falan olmuyor buraya yaptırıyorsunuz her şeyi